Deewaanapan (2001)

Mire képes az ember azért, ha nagyon szeret valakit. És nem valami könnyű próbák ezek, hiszen Suraj (Arjun Rampal) Kiranba (Dia Mirza) lesz szerelmes, akinek az apja, Ranvir Choudhary (Vinod Khanna) Mumbai, sőt talán India leghatalmasabb embere, akinek a szavára ugrik rendőr, polgármester, miniszter és bérgyilkos. A papa meg eléggé sötét fegyvereket vet be, hogy elriassza szeme fényétől a fiút, kezdve azon, hogy a városban csak tízszeres áron kap bármit is Suraj anyja (Smita Jaykar), folytatva azzal, hogy hazaárulásért letartóztatják az apját (Om Puri). De Suraj szerelme sokkal erősebb, barátai pedig elég kitartóak, hogy a folyamatos jogsértések, zaklatások, fenyegetések, sőt fizikai erőszak ellenére is kiálljanak mellettük. és mikor Kiran tudomást szerez apja cselekedeteiről Surajjal tartana, de a fiú lebeszéli erről. Ő kitart, bármi áron, akár az élete árán is. De meggyőzi az öreget arról, hogy igazán szerelmes, és nem a gazdag lányt látja Kiranban.

Alternatív magyar cím: Őrület 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Ashu Trikha

  • Írta: Rajesh Singh

  • Szereplők: Arjun Rampal, Dia Mirza, Vinod Khanna, Om Puri, Smita Jaykar, Somesh Agarwal, Rakesh Bedi, Carl, Avtar Gill, Mazhar, Amita Nangia, Vishwajeet Pradhan, Kabir Sadanand, Raju Samtani, Sharat Saxena

2 comments on “Deewaanapan (2001)

  1. Kellemes film volt, és semmi másról nem szólt, mint a szerelem erejéről.
    Azért írtam, hogy kellemes, mert engem annyira nem tudott megfogni. Arjun Rampal és Dia Mirza között nem éreztem azt a kémiát, mint mondjuk SRK és Kajol, vagy Saif Ali Khan és Rani Mukerji között. Valahogy túl merevnek, behatároltnak, kicsit csináltnak tűnt. Mindketten jól néznek ki, de ennél többet nem láttam bennük. Az akciójelenetek jók voltak, a zene és a tánc is. Vinod Khannán viszont meglepődtem, ez volt az első eset, hogy negatív szerepben láttam.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük