Caminho das Índias – India: Álmok útján (2009)

Brazil tévésorozat 160 epizód 

Raj egy fiatal és világlátott üzletember, aki a keleti és nyugati kultúra értékei közt őrlődik. Maya a modern, tanult, dolgozó indiai lány ugyanabból a kasztból származik, mint Raj, és mindig is hitt abban, hogy egyszer majd ő fogja kiválasztani a férjét. Raj szerelmes Dudába, a modern és független brazil lányba, aki sokat szenved Raj előítéletes családja miatt. Maya szerelmes Bahuanba, az indulatos és jól képzett indiai fiatalemberbe, akit a társadalom kitaszított, mivel nem tartozik egyik kaszthoz sem. Bahuan nem tudja feledni a megaláztatást, amit gyerekkorában kellett elszenvednie, amiért a hindu társadalom tisztátalannak tartja. A tradíciók által kötve Rajt és Mayát kényszerítik, hogy tagadják meg szerelmüket. Bahuan, Raj és Maya története találkozik: családjaik megtárgyalják a házasságukat és kényszerítik őket, hogy maguk mögött hagyják ezeket a lehetetlen szerelmeket. Vajon képesek lesznek egy új szerelmi kapcsolatra? Képesek lesznek eltitkolni a múltjukat és elnyomni érzéseiket?
A sokszínű, zenés és kalandos India: Álmok útján című sorozat 2009-ben elnyerte a legjobb nemzetközi teleregénynek járó Emmy díjat. A sorozatot Brazíliában és Indiában forgatták.

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Roberto Carminati, Frederico Mayrink, Leonardo Nogueira, Luciano Sabino, Marcos Schechtman

  • Írta: Glória Perez

  • Szereplők: Juliana Paes, Laura Cardoso, Christiane Torloni, Bruno Gagliasso, Tony Ramos, Rodrigo Lombardi, Débora Bloch, Eliane Giardini, Flávio Migliaccio, Humberto Martins, Cleo Pires, Alexandre Borges, Elias Gleizer, Marjorie Estiano, Tania Khalill

7 comments on “Caminho das Índias – India: Álmok útján (2009)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük