Dilwale (2015)

Kaali és Meera két rivális banda főnökének a gyerekei. Meera apja el akarja kapni Kaalit és a lányát használja fel erre a célra. Kaali és Meera találkoznak és az együttlétekből szerelem szövődik. Mikor fel akarják fedni szerelmüket, Meera apja látszólag belemegy a találkozóba, ami aztán véres összecsapásba fullad. Meera tévedésből azt hiszi, hogy Kaali ölte meg az apját, ezért lelövi őt.

Alternatív magyar cím: A nagyszívű 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Rohit Shetty

  • Írta: Yunus Sajawal, Sajid-Farhad

  • Szereplők: Shah Rukh Khan, Kajol, Kabir Bedi, Kriti Sanon, Varun Dhawan, Sanjay Mishra, Boman Irani, Mukesh Tiwari, Johnny Lever, Vinod Khanna, Murli Sharma, Pankaj Tripathy, Varun Sharma, Shawar Ali, Chetna Pande

4 comments on “Dilwale (2015)

  1. Ismét egy Rohit Shetty produkció, ezúttal kevésbé az akcióra, inkább a történetre és a szerelmi szál(ak)ra helyezte a hangsúlyt. Nem véletlenül, ugyanis SRK és Kajol kettőse ebben mindig is nagyon erős volt (DDLJ, KKHH, K3G, My Name Is Khan stb.) És mert benne vannak már a korban, ezúttal az idősebb generációt képviselték, a fiatalosan bolondos szerepkört meghagyták Varun Dhawannak és Kriti Sanonnak. A történetvezetés kicsit hajaz a Golmaal-produkciókra, persze azért azoknál banálisabb, és közérthetőbb. Szerencsére Rohit az idiotizmusán vágott egy kicsit, jóval viccesebb jelenetek születtek, és kevésbé infantilisak. SRK és Kajol semmit sem öregedett, egymás katalizátorai, a vászon csak úgy süt kettősük kémiájától, és a két fiatal színészt szabályosan lemossák a vászonról. Pedig szó sincs róla, hogy csak rajtuk van a hangsúly, ők sem akarják, egyszerűen megtörténik. Hiába szebb, törékenyebb Kriti, Kajol arca kifejezőbb, színészi talentuma pedig megkérdőjelezhetetlen, hiába jóképőbb ezerszer Varun, SRK annyira masszív, hogy kikerülhetetlen, a kamera is valahogy mindig ráfókuszál (vagy csak én vagyok kancsal). A főbb szerepekben egészen jól teljesít Johnny Lever és Sanjay Mishra, aki viszont a történet egyetlen csalódása (Kabir Bedit nem tudom ide sorolni, mert nem is vártam tőle mást, mint pocsék alakítást), az általam imádott Boman Irani, aki képtelen volt kihozni egy jó kis maffiózó alakítást abból a karakterből, ami neki adatott. Szörnyű volt, na! Viszont a film nem, úgyhogy megtartom.

  2. romeo and julia NEM CSAK A FILMEKBEN DE SZERINTEM A VALO ELTBEN IS .CSAK NEM VALALJAK MAGUKAT

    1. Fogalmam sincs melyik párosra gondolsz, de rosszul gondolod. Nem kell mindenbe belelátni olyasmit, ami nincs ott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük