Dil Hai Tumhaara (2002)

Shalu (Preity Zinta) folyamatosan lázad, így próbálja felhívni magára anyja, Sarita (Rekha) figyelmét, mert úgy érzi, hogy csak nővérét, Nimmit (Mahima Chaudhary) halmozza el szeretetével. Amikor a lányok életébe belép Dev (Arjun Rampal), aki Shaluba lesz szerelmes, őbelé viszont Nimmi, kiderül az igazság is. Sarita, hogy Nimmi boldogságát elérje, dühében elmondja Shalunak, hogy férje zabigyereke, akit biológiai anyja a halálos ágyán bízott rá, de ő sosem bírta elfogadni a létezését.

Alternatív magyar cím: Tiéd a szívem 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Kundan Shah

  • Írta: Rajkumar Santoshi

  • Szereplők: Arjun Rampal, Preity Zinta, Mahima Chaudhry, Jimmy Shergill, Rekha, Alok Nath, Dilip Joshi, Vivek Shaq, Anjan Srivastav, Govind Namdeo, Gajraj Rao, Sachin Khedekar, Natasha Sinha, Achyut Potdar, Raveena Taurani

2 comments on “Dil Hai Tumhaara (2002)

  1. Leginkább Preity Zinta miatt érdemes megnézni, ő viszi a prímet, bár Arjun Rampalnak is vannak jó pillanatai (főleg amikor egymást szívatják ezerrel). És szerepel az én egyik személyes kedvencem Rekha is, aki szerintem az egyik legcsodálatosabb régi bútordarab, és még most is látszik rajta, hogy valamikor milyen gyönyörű lehetett. Jimmy Shergill meg hasbeszélőt játszik, a kettejük szövegelése az egyik viccfaktor, és tényleg vicces. (azt hiszem Johnny Lever hangján beszél a bábu).
    A film fele esküvői készülődésről szól, már ezért megéri megnézni…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük