Desi Boyz (2011)

Nikhil Mathur befektetési tanácsadóként dolgozik egy banknál, míg legjobb barátja, Jignesh Patel biztonsági őr egy bevásárlóközpontban. Nikhilt leépítés miatt elbocsátják, míg Jignesh-t kirúgják, mert nem akadályozott meg egy bolti lopást. A fiúk összefognak és ‘Desi Boyz’ néven társaságot alapítanak – férfi kísérőként szórakoztatják az őket felbérlő vagyonos hölgyeket.

Alternatív magyar cím: Hindi fiúk 

 megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Rohit Dhawan

  • Írta: Milap Zaveri, Rohit Dhawan  

  • Szereplők: Akshay Kumar, John Abraham, Chitrangda Singh, Deepika Padukone, Master Virej Desai, Omi Vaidya, Sanjay Dutt, Anupam Kher, Shraman Jain, Mohnish Bahl, Satish Kaushik, Ashwin Mushran

2 comments on “Desi Boyz (2011)

  1. Egyértelműen jutalomjáték John Abrahamnek és Akshay Kumarnak ez a film. Mindketten láthatóan nagyon élvezik ezt a fajta szerepet. John éjjel-nappal melózó brókerként próbál megfelelni menyasszonya (Deepika Padukone) luxusigényeinek, míg Akshay diploma nélkül alkalmi állásokból tengődik. A két jóbarátot utoléri a gazdasági válság, és kénytelenek chippendale-fiúkként elhelyezkedni. Kiderül, hogy erre születtek, bármilyen hölgytípust képesek elszórakoztatni, de a magánéletük ettől zátonyra fut. John a menyasszonyát, Akhsay a nevelt fia felügyeleti jogát veszíti el.
    A film második fele a kiútkeresésükről szól, és Akhsay folytatja a bollywoodi hagyományokat: öreg pasiként beül az egyetemre, ahol összefut egykori diáktársával, jelenlegi közgazdászprofesszorával, Tanya Mehrával (Chitrangda Singh). John pedig állandó bocsánatkérésre rendezkedik be, és meglepő szövetségesre talál jövendőbeli apósa (Anupam Kher) személyében.
    Nagyon jó dalok és zenék vannak benne, a két fiú (John Abraham 1972-es, Akshay Kumar 1967-es születésű) abszolút passzol a vetkőzős számok alatt, főnökük szerepében pedig az 1959(!)-es születésű Sanjay Dutt brillirozik.
    A zenék fülbemászóak, bármikor meghallgathatók, Akshay szeretnivaló az öregdiák szerepében, ahogy egyszerre akar megfelelni mindenkinek, John igyekszik nem öngyilkos lenni, most, hogy lebukott, és menyasszonya faképnél hagyta, és hiába húzták le jó pár helyen a kritikusok, hiába nem teljesített túl jól a kasszáknál, nekem akkor is a kedvencem marad, mert van benne jó néhány olyan jelenet, amely a szívemhez nőtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük