Desamuduru (2007)

Bala Govind Goud (Allu Arjun) program rendező a MAA TV-ben, aki mindig az igazságért harcol, és emiatt rendszeresen bajba kerül. Az egyik ilyen incidensnél megment egy férfit (Raja Ravindra) az erőszakos bűnözőtől Murugantól (Subbaraju), majd úgy megveri hogy kórházba kerül. Murugan apja a hírhedt csempész Tambi Durai (Pradeep Rawat) bosszút forral Bala ellen, ezért a TV stáb elküldi őt Kulu Manaliba, hogy készítsen egy utifilmet. Bala ott találkozik Vaishalival (Hansika Motwani) aki egy ashramban él a hegyek között. Bala első látásra szerelmes lesz belé…

Alternatív magyar cím: Vulkán 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Puri Jagannadh

  • Írta: Puri Jagannadh

  • Szereplők: Allu Arjun, Hansika Motwani, Pradeep Singh Rawat, Ali, Ramaprabha, Kovai Sarala, Jeeva, Jeevi, Raja Ravindra, Sonyraj, Telangana Sakuntala, Hema, Srinivasa Reddy, Satyam Rajesh, Vamsi

4 comments on “Desamuduru (2007)

  1. Puri Jagannadh és Allu Arjun olyan kombináció, amit nem bírtam kihagyni! Ismét olyan ötletekkel játszik a filmben, amit valószínűleg sokszor vissza fogok nézni. Úgy tudom Allu Arjun sztárkarrierjét ettől a filmtől számolják, és ez Hansika Motwani felnőtt bemutatkozása is egyben (három éve még gyerekszínész volt a Koi Mil… Gayában).
    Bala Govind (Allu Arjun) a MAA TV programigazgatója, amúgy elég heves vérű srác, és erős felindulásában kis híján agyonveri Murugant (Subbaraju), aki éppen gyilkosságra készül. Mivel a kómába esett férfi Tambi Durai (Pradeep Rawat), Hyderabad főgengszterének fia, Balának nagyon sürgősen úti-filmet kell készítenie, és meg sem áll Manaliig. Egy ottani ashramban (vallási menedékhely) meglátja Vaishalit (Hansika Motwani), aki a sanyasin közösség tagja. Érdekes ez a leginkább női szerzetesrend. A सन्न्यास (Sannyasa szanszkrit nyelven) lemondást jelent; ezek a nők lemondtak azokról a földi hívságokról, amelyek befolyásolják az életet. Bár a film csak érintőlegesen foglalkozik velük, éppen ezért kíváncsivá is tettek. Azt hiszem megpróbálok utánanézni részletesebben, hogy mi motiválja őket. Nem tartoznak egyik valláshoz sem, életüket a meditáció, az elmélyedés, a vegetarianizmus és a koldulás tölti ki. Mulatságos volt nézni, hogyan erőlködik Bala, hogy meghódítsa Vaishalit, nagy nehezen aztán sikerül is neki. De ekkor megérkeznek Tambi Durai emberei, és elrabolják a lányt. Bala utánuk megy, hogy megtudja, miért, mert az neki is leesett, hogy őt nem ismerték fel, de célirányosan a lányra fókuszáltak. Hyderabadban aztán mindenre fény derül.
    Volt egy-két nagyon jó akciójelenet, pl. a vége felé, amikor a raktárban menekül Bala az üldözői elől, az különösen nagyon jól sikerült. Ezen kívül mindegyik dal tetszett, a táncok meg teljesen Allu Arjun gumitestére lettek szabva. Szuper volt! És nagyokat nevettem, amikor Bala könnyedén, és pimaszul kiforgatja a sanyasin filozófiát.

  2. Allu Arjun egy nagyon szerethető figura.Ő a kedvencem. Nem ez a legjobb filmje,de már csak miatta is érdemes megnézni.A tánca fergeteges ebben a filmjében is. Na és nem utolsó sorban ebben a filmben végre megcsodálhatjuk a gyönyörűen kidolgozott felsőtestét.Amit eddig nem igazán láthattunk.

  3. AllunArjun tőkéletes utódja Hrithik Roshannak,ami a táncot és a színészi profizmust illeti.Allu is profi módon alakít akár drámát, vagy vígjátékot.S nem utolsó sorban a megjelenése is pont mint Hrithik . Győnyőrű férfi ő is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük