Deewane Huye Paagal (2005)

Karan (Shahid Kapoor) szerelmes Tanyába (Rimi Sen), de túlságosan félénk ahhoz, hogy elmondja neki. Egy nap Tanya tanúja lesz egy gyilkosságnak, amikor egy tudóst a gonosz ikertestvére, a bűnöző Mehboob (Om Puri) megöli, ezért Tanyának el kell hagynia az országot. Amikor Karan barátja Murugan (Johnny Lever) kideríti, hogy Tanya Dubaiba él, Karan igénybe veszi a csalfa nyomozó, Rocky (Akshay Kumar) segítségét, hogy keresse meg a lányt. Rocky az első látásra beleszeret Tanyába, és megpróbálja megakadályozni Karant, hogy találkozzon vele. Közben Tanya mozgássérült barátja, Sanju (Sunil Shetty) is szerelmes a lányba, ő meg Rockyt próbálja kigolyózni a lány közeléből. A szálak még jobban összekuszálódnak, amikor Don Mehboob, és bandája megérkezik Dubaiba, hogy Tanya nyomára bukkanjanak.

Alternatív magyar cím: Őrült szerelmek 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=cQ9lMYHJNRg[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Vikram Bhatt

  • Írta: Kiran Kotrial, Neeraj Vora

  • Szereplők: Akshay Kumar, Sunil Shetty, Shahid Kapoor, Rimi Sen, Paresh Rawal, Om Puri, Johnny Lever, Vijay Raaz, Suresh Menon, Asrani, Rakesh Bedi, Supriya Pilgaonkar, Baljeet Singh, Vivek Oberoi, Aftab Shivdasani

2 comments on “Deewane Huye Paagal (2005)

  1. Szigorúan átlagos kategóriába sorolnám, ha éppen nincs más, akkor jó lesz ez is alapon. Ügyesen kezdődik a film, aztán elveszíti a lendületét, és kis híján az unalom posványába fullad a buta viccek, karakterek, dialógusok és középszerű irány miatt. Vikram Bhatt profi, ha egy horrort kell elkészítenie, de a vígjáték nem az ő asztala, meg se forduljon a fejébe többé. Shahid Kapoorról el sem hinni, hogy ő az, aki megcsinálta a Kaminey-t, Paresh Rawal teszi a dolgát, Vijaz Raaz simán ellopja a képernyőt, Sunil Shettynek és Johnny Levernek van egy-két jó jelenete, Rimi Sen nekem teljesen jellegtelen, semmi kisugárzást nem találtam benne, Akshay Kumar az elején uralja a show-t, majd az ő játéka is ellaposodik. A film megítélése a közönség részéről meg teljesen ellentmondásos, van aki imádja, van aki utálja. Nekem közömbös.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük