Dulhan Hum Le Jayenge (2000)

Sapna elvesztette szüleit kicsi korában, és három mókás nagybácsija neveli – Bhola Nath fitness-bolond, Prabhu Nath mélyen vallásos, és Vicky Nath egy disco-rajongó félnótás. Sapnának elege van a furcsa szokásaikból és meg sem áll Európáig, ahol különös körülmények között találkozik Rajával. A táskáját ellopják, és így anyagilag is függ tőle. A túra során addig civakodnak, míg végül egymásba szeretnek. Ekkor Raja meggyőzi Sapnát, hogy a három nagybácsi támogatásának elnyerése lesz a küldetése.

Alternatív magyar cím: Elveszem a menyasszonyt 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: David Dhawan

  • Írta: Rumi Jaffery

  • Szereplők: Salman Khan, Om Puri, Paresh Rawal, Anupam Kher, Kashmira Shah, Farida Jalal, Himani Shivpuri, Usha Bachani, Rakesh Bedi, Deepak Tijori, Dara Singh, Mayur, Kader Khan, Satish Kaushik, Karisma Kapoor

2 comments on “Dulhan Hum Le Jayenge (2000)

  1. Ari film, semmi több. A dalok feliratának az eleje megvan, aztán mintha elvágták volna, a többi dalnál meg már ennyi sem volt. Alapvetően a DDLJ koppintása, annak egy lájtosabb változata, semmi tragikus, de sajnos hiányzik belőle az a plusz, ami a DDLJ-t naggyá tette. Ellenben Salman rengeteget van félmeztelenül, a legtöbbször ok nélkül. És az is picit zavart, hogy öt percenként dalra fakadtak benne. A mindössze 140 perces filmben 8 (nyolc!) dal hangzik el! Már emiatt is könnyedén felejthető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük