Dulha Mil Gaya (2010)

A Trinidad szigetén aranyifjak életét élő Tej hírt kap apja végrendeletéről. Az ügyvéd szerint vagy elveszi feleségül egy hónapon belül a punjabi Samarpreet Kapoort, és 10 éven keresztül nem bontja fel a házasságot, vagy az egész vagyon (tízmilliárd rúpia) a teknősök és rákok megmentésére létrejött alapítványé lesz. Tej elrohan Punjabba, elveszi a lányt, majd visszatér Trinidadra, ahol tovább éli casanovai életét, mintha mi sem történt volna. Legjobb barátja a szupermodell Shimmer Canhai, aki bemutatja újdonsült barátnőjének, Samara Capore-nak, akibe azonnal beleszeret. Fogadást kötnek, hogy sikerül elcsavarnia a fejét, de a lány makacs, és nem áll kötélnek az istennek sem.

Alternatív magyar cím: Megtalált vőlegény 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Mudassar Aziz

  • Írta: Vivek Vaswani, Mudassar Aziz 

  • Szereplők: Sushmita Sen, Fardeen Khan, Ishita Sharma, Shah Rukh Khan, Suchitra Pillai-Malik, Howard Rosemeyer, Mohit Chadha, Parikshat Sahni, Beena Kak, Tara Sharma, Johnny Lever, Farid Currim, Pratap Faujdan, Mohammad S. Hyderabadwala, Randhir Kapoor

3 comments on “Dulha Mil Gaya (2010)

  1. Lényegében egy indiai romkomot láttam, a Pygmalion bollywoodi változatát. Szerintem Sushmita Sen nem annyira jó színésznő, hogy elvigyen a hátán egy egész filmet, de itt már csak azért is jól megoldotta, mert semmi mást nem kellett eljátszania, mint önmagát (topmodell toporzékol, de kiderül, hogy van szíve). Fardeen Khant nem ismerem, annyira nem volt rossz, de biztos jobban is meg lehetett volna oldani. Shah Rukh Khan nem főszereplő, hanem vendégszereplő volt (bár legalább olyan hosszúra nyúlt a vendégszereplése, mint Hrithik Roshané a Luck by Chance-ben). Az újonc Ishita Sharma aranyos volt, de semmi több. Szépnek nem nevezném. Mint indiai Eliza Doolittle, rendben volt.
    Johnny Levert, az örökös jópofizót, általában nem csípem, de itt felüdülés volt látni a játékát. Ezek szerint jó színész, csak nem írnak neki jó karakterszerepeket (beskatulyázták az örök komédiásnak).
    A zenei betét viszont istenkirály! Már csak azért megéri megnézni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük