Gupt: The Hidden Truth (1997)

Sahil (Bobby Deol) nagy gyűlöletet érez mostohaapja Jaisingh Sinha (Raj Babbar) iránt, aki kormányzó, és mint politikusnak nagyon sok az ellensége. Sahil és Isha (Kajol) gyermekkori barátok nagyon szeretik egymást, de Ishának van egy riválisa Sheetal (Manisha Koirala) személyében, aki szerelmes Sahilba.
Sahil születésnapját ünneplik, amikor mostohaapja bejelenti, hogy Sahil és Sheetal jegyesek, és hamarosan összefognak házasodni, erre Sahil nagyon dühös lesz és rátámad a kormányzóra, majd dührohamában kést fog a mostohaapjára, de nem történik tettlegesség. Sahil elrohan otthonról, de amíg távol van az otthonától, mostohaapját brutálisan meggyilkolják. Sahilt vádolják a gyilkossággal és 14 év börtönbüntetésre ítélik, ekkor megfogadja, hogy addig nem nyugszik amíg a gyilkos nyomára nem bukkan. A börtönből sikerül megszöknie, de egy mindenre elszánt rendőr, Udham Singh (Om Puri) a nyomába ered. A feszültség és az izgalom addig tart, amíg Sahilnak sikerül lelepleznie az igazi gyilkost.

Alternatív magyar cím: A rejtett igazság 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Rajiv Rai

  • Írta: Shabbir Boxwala, Rajiv Rai 

  • Szereplők: Bobby Deol, Manisha Koirala, Kajol, Prem Chopra, Raza Murad, Paresh Rawal, Sadashiv Amrapurkar, Sharat Saxena, Dalip Tahil, Kulbhushan Kharbanda, Om Puri, Raj Babbar, Mukesh Rishi, Tej Sapru, Harish Patel

2 comments on “Gupt: The Hidden Truth (1997)

  1. Alapvetően krimi, méghozzá nem is rossz. Teljesíti azt a kritériumot, hogy az a gyilkos, akire senki sem gondolna. Nekem legalábbis még halvány gyanúm se volt őfelé.
    Viszont rettenetes lett a kivitelezés. Bobby Deol gyenge teljesítménye vetekszik Manisha Koiraláéval, hozzájuk képest Kajol kiemelkedő, pedig ebben a filmben ő is csak halvány mása önmagának. Egyedül Om Puri alakításával voltam kibékülve, bár neki meg néha nagymértékben kiábrándító szövegeket adtak a szájába.
    És a verekedések! Én még ilyen harmadrangú stunt-produkciót nem láttam, vérszegény csihi-puhi, amit jó hangos zajhatásokkal próbáltak palástolni.
    Egyedül a bevezető dal tetszett, az tényleg jó volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük