Gori Tere Pyaar Mein! (2013)

Sriram Venkat (Imran Khan) egy jónevű tamil család sarja, aki, bár diplomás építészmérnök, céltalanul teng-leng, és saját bevallása szerint is teljesen haszontalan életet él. Szűkebb famíliája szerint a család fekete báránya. Hogy értelmet adjanak az életének, összehozzák egy tiszteletreméltó tamil család lányával, Vasudhával (Shraddha Kapoor). Sriramnak mindegy, de Vasudhának nem. A lány ugyanis szerelmes egy punjabi szikh fiúba, emiatt szinte reménytelen a helyzete. Beszélgetéseikből azonban lassan kirajzolódik, hogy Sriramnak sokkal szenvedélyesebb kapcsolata volt egy Delhiből származó punjabi lánnyal, Diával (Kareena Kapoor Khan), akiről immár egy éve semmit sem tud. Vasudha addig faggatja, amíg ki nem deríti, hogy Sriram sosem fogja elfelejteni Diát, ezért ráveszi, hogy szökjön meg a saját esküvőjéről. Sriram Delhiig fut, ahol kiderül, hogy Dia alig ad életjelet magáról, elásta magát a senki földjén, egy kis faluban. A városi ficsúr Sriram elindul, hogy ha törik, ha szakad, hazahozza a lányt. Akkor még nem sejti, hogy mire vállalkozott.

Alternatív magyar cím: Szép szerelmem hídja 

 megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Punit Malhotra

 • Írta: Punit Malhotra, Arshad Sayed

 • Szereplők: Imran Khan, Kareena Kapoor, Nizhalgal Ravi, Anupam Kher, Shraddha Kapoor, Kalyani Natarajan, Sujatha Kumar, Kavish Majmudar, Tanvir Singh, Vineet Kumar Singh

2 comments on “Gori Tere Pyaar Mein! (2013)

 1. Már nagyon vártam ezt a filmet, mert Imran Khan követi nagybátyja Aamir Khan jó szokását, és hosszú szünetet tart, ebben az évben nem forgatott, de úgy tűnik jövőre talán megint dolgozni fog, szóval idáig ez az utolsó filmje. Amúgy sem forgat sokat, de azok a filmek, amiket idáig csinált (egy-két kivétellel) mind tetszettek. Kareena Kapoorral forgatott már, egy évvel korábban az Ek Main Aur Ekk Tut, és már akkor működött köztük az összhang. Itt sincs másként, mindketten hozzák a formájukat, ismét olyan karaktereket személyesítve meg, ami vicces, meglepő és nevetésre ingerlő.
  Már az első dal alatt Imran kendőzetlenül azt énekli a refrénben, hogy: Csókold meg a seggem (Kiss My Ass), szóval felkészültem arra, hogy ennél nem adja lejjebb. És bár később nem lesz ennyire szókimondó, azért a tisztességes tamil középosztálybeli család fekete bárányának szerepéért nem kell megküzdenie, alapból az övé a kitüntető cím. És mellé beszerez egy olyan barátnőt Kareena személyében, aki annyira ön és közveszélyes, hogy Imran lánykérés helyett, meggyőzően elmagyarázza leendő apósának, hogy miért is nem kellene összeházasodniuk, illetve mondjon egy jó okot, hogy miért is vegye el a leányzót. Az említett jelenet alatt prüszköltem a nevetéstől.
  A másik emlékezetes jelenet, amikor az étteremben örökbefogadja a feltálalás előtt álló királyrákot, és helyes kis üveglábosban haza is viszi, később a szokatlan házikedvenc a Sandy keresztnevet kapja.
  Miután Imran megszökik saját elrendezett esküvője kellős közepén egy szál dhotiban (jó lábai vannak), addig fut, amíg meg nem találja a világ végén, egy sarokkal jobbra az említett leányzót, egy kis faluban, ahol se villany, se csirke. Térerő meg alig. Szóval élhetetlen hely, iszonyat jó karakterekkel, mindjárt a helyi adószedő, akit Anupam Kher játszik zseniálisan, a frissen szült asszonyka, aki este már vacsorát főz, a napszemüveg-fétisben szenvedő kiskrambóig, mindenki imádnivaló, már ezért megéri megnézni a filmet.
  A zene szuper, a táncok is, Kareena egyre csodálatosabb, és persze Imran a király. Nekem legalábbis.
  A filmet többször nézősnek definiálnám.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük