Garam Masala (2005)

Az 1965-ös Boeing Boeing című film bollywoodi adaptációja, amiben egy amerikai riporter szerepel Párizsban, zavaros szerelmi élettel, három légikisasszonnyal, akinek a magánélete egy menetrendváltozás következtében fenekestül felfordul. Ezúttal riporter helyett egy alkalmi munkákból tengődő fotós, Mumbaiban próbál zsonglőrködni három légikisasszony barátnőjével, de a menetrend-változáson kívül neki további problémákkal is meg kell küzdenie.

Alternatív magyar cím: Csípős fűszer 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Priyadarshan

  • Írta: Priyadarshan, Neeraj Vora 

  • Szereplők: Akshay Kumar, John Abraham, Paresh Rawal, Rimi Sen, Neetu Chandra, Nargis Bagheri, Daisy Bopanna, Rajpal Yadav, Asrani, Lakshmi Pandit, Neha Dhupia, Manoj Joshi, Viju Khote

2 comments on “Garam Masala (2005)

  1. Igazán nagy csalódás volt ez a film, mert a felénél még a fejem is megfájdult.
    A frappáns történetet bollywoodék teljesen kiherélték, eltüntették a savát-borsát és egy nyögvenyelős komédiát faragtak belőle, ahol a két főszereplő, Akshay Kumar és John Abraham két idétlen fajankóként képtelenek eldönteni, hogy melyik jelenetben szerepelnek. A rendezőnek nem volt koncepciója, a történetvezetés már az elején hatalmas beégéssel kezdődik (a bukott fotósnak honnan van pénze három csajt plusz egy szakácsot is eltartani?), még csak oka sem volt annak, hogy miért így él a főhős (plusz még van egy menyasszonya is, aki a végén röhejes módon megbocsát), a három sztyuvi meg annyira egyforma volt, hogy én simán összekevertem őket (három egyen-cica, műmosollyal, és tökegyforma egyenruhában). Egyedül Paresh Rawal játéka tudta feledtetni velem az izzadságszagú erőlködést, ami a film teljes terjedelmében érezhető volt.
    Atyám, mekkora csalódás!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük