Humko Tumse Pyaar Hai (2006)

Durga egy gyönyörű vak lány, aki nagyon tehetséges keramikus. Özvegy édesanyjával él együtt. Durgát baleset éri, majdnem lezuhan egy szikláról, amikor Rohit megmenti az életét. A baleset után sok időt töltenek egymással, és egymásba szeretnek. Rohit elmondja a lánynak, hogy van módja annak, hogy láthasson. De az élet nem ilyen egyszerű…

Alternatív magyar cím: Csak téged szeretlek 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Bunty Soorma

  • Írta: Ashok Roy, Javed Siddiqui

  • Szereplők: Arjun Rampal, Ameesha Patel, Bobby Deol, Achint Kaur, Anang Desai, Beena Banerjee, Asha Sharma, Suhasini Mulay, Firdosh Mewawala, Kanwaljit Singh, Vivek Shaq, Mohit Makkad, Niyati Kakkad, Parmeet Sethi

9 comments on “Humko Tumse Pyaar Hai (2006)

  1. Nagyon szép film volt, csak kissé elkésett. A 2006-os év különösen erős évjárat volt, úgyhogy szerencsétlen film labdába sem tudott rúgni a Don, a Dhoom:2, a Fanaa, a Krrish, a Lage Raho Munna Bhai, a Kabhi Alvida Naa Kehna és a Rang De Basanti mellett. Ezek mind nagyon súlyos filmek voltak abban az évben, és azóta is sokkal inkább emlegetik őket, mint a Humko Tumse Pyaar Hait. Mondjuk, ha 2000-ben, vagy 2001-ben készítik el, akkor nagyot durrant volna, de így csendesen elsüllyedt. A szerelmi háromszögben leginkább Ameesha Patel játéka ragadott meg, bár a vak lány szerepét olyan nagyon nem vitte túlzásba (érdekes módon Kajol a Fanaa-ban szintén vak lányt alakított, akit műtéttel meggyógyítottak, úgyhogy még a sztori is elég szerencsétlen választás volt), de legalább abban hihető alakítást produkált, amikor két férfi között vergődött (az egyik legnehezebben eljátszható dolog, főleg, ha mindkét férfit szereti).
    A zene annyira nem fogott meg, de a táncok igen. Azok nagyon helyre kis körtáncok voltak. Ja, és a csodás szárik. Egyik szebb volt, mint a másik!

  2. Sajnos egy óra harminc pernél megáll a kép, és az utolsó harminchét perc már nem látható, mert az állókép megy utána végig.

  3. Szia! Engem is érdekelne az utolsó 30 perc. Köszi ezt sok jó filmet! Teljesen elvarázsoltak. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük