Humko Deewana Kar Gaye (2006)

Aditya (Akshay Kumar) mérnök és tesztpilóta egy autógyárban, aki szenvedélyesen szereti az autókat. Aditya eljegyezte magát Soniával (Bipasha Basu), egy nagyon tehetséges divattervezővel, de mint magánemberek Aditya és Sonia nincsenek egy hullámhosszon. Sonia egy 21-dik századi modern nő, akinek a karrierje mindennél előbbre való. Aditya próbálja ezeket a tényeket figyelmen kívül hagyni, amennyire csak lehetséges.

Alternatív magyar cím: Megőrjítesz

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Raj Kanwar

  • Írta: Abbas Tyrewala, Vipul Amrutlal Shah, Richard Curtis

  • Szereplők: Akshay Kumar, Katrina Kaif, Bipasha Basu, Bhagyashree, Shernaz Patel, Vivek Shaq, Helen, Mahesh Thakur, Ranjeet, Nina Kulkarni, Puneet Issar, Anju Mahendru, Delnaaz Irani, Manoj Joshi, Upasna Singh, Anil Kapoor

2 comments on “Humko Deewana Kar Gaye (2006)

  1. Ez a feltöltés sokkal jobb minőségű, mint az előző volt, bár néhol a kép élessége nagyon furcsának tűnt. Remélem, csak a szemem káprázott (vagy túlságosan tömörítve lett). A felirat viszont mindenért kárpótolt, mert tökéletes lett.
    Icipicit kevert filmről van szó. Az Igazából szerelem főcím-jelenetével kezd, aztán láthatunk teljes jeleneteket a Sztárom a páromból. De természetesen semmi másról nem szól, mint a szerelemről.
    Aditya Malhotra (Akshay Kumar) lekési saját eljegyzését, ami egy elrendezett házasságot előz meg. Rögtön az első jelenetekből kiderül, hogy abszolút nem illenek össze a menyasszonnyal, Sonia Berryvel (Bipasha Basu). Útjaik elválnak, Aditya Kanadába megy autókat csinálni, merthogy autómérnök, Sonia pedig Párizsba, mert ő meg divattervező. Aditya természetesen belefut Jiába (Katrina Kaif), és jól összekeni péksüteménnyel, vagyis a lakására kénytelen irányítani (Sztárom a párom). Innentől már mindenki sejtheti a következményeket, egymásba szeretnek. Persze nem máról holnapra, de törvényszerűen bekövetkezik.
    Akshay Kumar ezekben az években nagyon jól nézett ki. Megszabadult tekintélyes méretű testszőrzete nagy részétől, és színészileg is beérett. Kezdték megtalálni az igazán komoly szerepek is (Khakee). Katrinát meg elég sokszor szerepeltették vele, és ez egy idő múlva sikert is hozott nekik (Namastey London). A motorozós jelenetben szerintem igazán bátor nő volt, egyes pozitúrákat én nem mertem volna bevállalni. És voltak üdítően sziporkázó jelenetek, amelyek ősrégi viccekre voltak kihegyezve, mégis működtek, mint az unalmas partiból seggrészeg bulit keverő férfihármas.
    Bár több jelenetet is átvett a Sztárom a páromból, abszolút nem ugyanaz a sztori. Még csak nem is hasonlít hozzá. Inkább csak inspirálta, semmi más. De Akshay Kumar a szenvedő szerelmes szerepében egészen új formáját mutatta be, nekem nagyon tetszett.
    Viszont Katrina Kaif hinditudásával (vagy inkább kemény angol akcentusával) annyira nem voltak megelégedve, hogy szinkronizálták Mona Ghosh Shettyvel. Úgyhogy aki valamiért furcsállja a hangját, az ne csodálkozzon, nem az övé.
    A négyesfogat negyedik tagja Anil Kapoor szerepel a legkevesebbet, de a legerősebb egyéniséget írták meg neki.
    Jó kis love story, a jobbik fajtából.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük