Hum Tum (2004)

Sok víz lefolyik a Gangeszen, mire megtörténik az, aminek amúgy is meg kell történnie. Karant és Rheát a sors először egy repülőúton hozza össze, amikor Delhiből New Yorkba utaznak. Első pillanattól kezdve ki nem állhatják egymást. Karan nagyszájú és szemtelen fiatal srác, míg Rhea túlságosan is komoly és jólnevelt, akit állatira irritál Karan folyamatos poénkodása. Ezt jól ki is tárgyalják, amikor Amsterdamban megállnak egy kis kényszerpihenőre. Búcsúzáskor megállapítják, hogy milyen jó, hogy soha többé nem kell már találkozniuk. De a végzet nem éppen ezen az állásponton van…

Alternatív magyar cím: Én és Te 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Kunal Kohli

  • Írta: Kunal Kohli, Siddharth Anand

  • Szereplők: Saif Ali Khan, Rani Mukerji, Kiron Kher, Rati Agnihotri, Rishi Kapoor, Jimmy Shergill, Abhishek Bachchan, Isha Koppikar, Shenaz Treasury, Bhupesh Singh, Parinita Seth, Shilpa Mehta, Bomi Kapadia, Gulshan, Vivek Madan

2 comments on “Hum Tum (2004)

  1. Saif Ali Khan és Rani Mukerji párosa mindig siker, amiben eddig láttam őket, mind tetszett: Ta Ra Rum Pum; Thoda Pyaar, Thoda Magic és most ez a film. Egyszerűen működik köztük a kémia.
    A kedvencem a leánybúcsús legénymegtáncoltató dal, amikor Saif Ali Khan egyedül kénytelen szembenézni egy nagy csoport nővel (és persze ő húzza a rövidebbet )
    Az összekötőnek/narrátornak megrajzolt fiú-lány páros, és az ehhez írt dialógok meg annyira viccesek, hogy már ezért megéri megnézni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük