Hello Brother (1999)

Hero (Salman Khan) egy futár cégnél dolgozik, amelynek a tulajdonosa Khanna (Shakti Kapoor). Hero lelkes és vicces fiatalember, aki szerelmes Raniba (Rani Mukerji), de a lány csak úgy gondol rá, mint egy jó barátra. Vishal felügyelő (Arbaaz Khan) a rendőrség kábítószer osztályán dolgozik, és azt gyanítja, hogy Khanna keze is benne van a kábítószer kereskedelembe, ezért felkeresi őt. Hero szembeszáll Vishal-al, így védelmezi a főnökét, de hamarosan megtudja az igazságot. Egy összecsapás során Khanna megöli Herot, és szíven lövi Vishal felügyelőt, akit csak egy szívátültetés menthet meg a biztos haláltól, így Hero szívét kapja meg.

Alternatív magyar cím: Helló, testvér! 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Sohail Khan

  • Írta: Sohail Khan

  • Szereplők: Salman Khan, Rani Mukerji, Arbaaz Khan, Johnny Lever, Neeraj Vora, Shakti Kapoor, Razak Khan, Sulabha Arya, Dinyar Tirandaz, Mukhtar Khan, Javed Khan, Mahendra Verma, John, Apurva Shah, Amitabh Bachchan

2 comments on “Hello Brother (1999)

  1. A leírt szinopszis alapján érdeklődve ültem neki a filmnek, de csalódnom kellett. Salman Khan ritka idétlen figurát alakított, olyan összetett hülyét produkált, ami neki egyáltalán nem áll jól. Persze kevesen lennének képesek kijönni egy ilyen szerepből, hirtelen csak SRK jut eszembe. Egy Mr. Bean-Benny Hill-Bruce Lee keveréket képzeljetek el, és máris adott Hero szerepe. Amit Salman Khan a szokásosnál is pocsékabbul játszott el. Kész felüdülés volt a testvérét, Arbaazt, vagy Rani Mukerjit figyelni, mert nekik legalább “normális” szerep jutott. Pedig nem is lett volna rossz a sztori, a kábítószer-nyomozó, akit saját “szíve” kísért, furábbnál furább helyzetekbe keveredve ezáltal. Igazán sajnálom, hogy nekem ez a fajta humor, ami a 90-es évek sajátja volt, abszolút nem jön be, nem tud feldobni, megnevettetni pedig végképp nem. Leginkább csak akkor, ha igazán jó komikusok adják elő, de ez a bollywoodi filmgyártásban is ritka.
    A Khan testvérek közül Salman a jobb színész, ebben a filmben viszont Arbaaz egyértelműen jobban tetszett nekem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük