Hasee Toh Phasee (2014)

Nikhilt (Sidharth Malhotra) újra bemutatják Meetának (Parineeti Chopra), csaknem tíz évvel az első találkozásuk után. Most, hogy Nikhilnek egy hét alatt bizonyítania kell, hogy ér annyit, amivel már összeházasodhatnak Meeta nővérével, Karishmával (Adah Sharma), a régi ismerősök egészen közel kerülnek egymáshoz.

Alternatív magyar cím: Mosolya csapdába csal 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Vinil Matthew

  • Írta: Harshavardhan Kulkarni, Anurag Kashyap 

  • Szereplők: Sidharth Malhotra, Parineeti Chopra, Adah Sharma, Manoj Joshi, Sharat Saxena, Neena Kulkarni, Samir Sharma, Anil Mange

3 comments on “Hasee Toh Phasee (2014)

  1. Igazság szerint felemás érzésem van a filmmel kapcsolatban. A trailer alapján azt hittem, hogy felhőtlenül fogok szórakozni, de szinte az összes vicces jelenetet belerakták (meg a nem vicceseket is, csak úgy tűnt, hogy azok, aztán a filmben kiderült, hogy nem is), mert nem igazán tudnám azt mondani rá, hogy vígjáték. Annak indul, de elmegy egy teljesen más irányba, és ez egyáltalán nem a színészeken múlik. Ők megtettek minden tőlük telhetőt, Sidharth Malhotra és Parineeti Chopra a lelkét is kitette, hogy jó legyen a szerepben, működik is köztük a kémia, de a sztori vonalvezetése annyira csapnivalóra sikeredett a közepe táján, hogy egészen elszomorodtam. A vége felé aztán összekapta magát a rendező, de a rossz szájíz bennem maradt. Ami miatt mindenképpen érdemes megnézni, hogy Parineeti Chopra egészen különleges karaktert épít fel Meeta szerepében, a nagyon extrovertált és meglehetősen szociopata lány különös hangulatot ad a jeleneteknek. Sidharth Malhotra inkább csak alájátszott neki, de ezt nem rossz értelemben mondom, így volt hatásos a kettősük. A harmadik főszereplő Adah Sharma, neki ez volt a debütálása, és szerintem ritka rossz választás volt. Sótlan, jellegtelen, egy kivagyi nő, aki mégcsak nem is tud rendesen játszani. Nem igazán volt hihető, hogy a főhős már 7 éve együtt jár vele. Én az ő helyében már 7 nap után otthagytam volna, és elmentem volna Goára. A mellékszerepekben azonban ki kell emelnem Manoj Joshit és Sharat Saxenát, mindketten kiválóak voltak az esküvőre készülődő apák szerepében. A zenei betétek azonban nagyon jól sikerültek, és természetesen az is jó pontot érdemel, hogy ismét egy esküvőre készülődő nagycsalád ünnepléseit mutatják be, ami minden egyes alkalommal egzotikummal tölt el engem, hiába láttam már rengeteg indiai esküvős filmet.
    Egyszer mindenképpen érdemes megnézni, aztán mindenki döntse el maga.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük