Jurassic World (2015)

A folytatás 22 évvel az eredeti Jurassic Park története után, az eredeti helyszínen, a Nublar szigeten játszódik, amit 1,2 milliárd dollárból dinoszaurusz élményparkká alakítottak, és emberek milliói látogatják évente. A rengeteg látogató ellenére a bevételek nem hozzák vissza a befektetést, ezért egy újfajta attrakcióval próbálnak még több vendéget odacsalogatni. A laborokban létrehoznak egy genetikailag módosított hibrid dinoszauruszt, ami a későbbiekben elszabadul.

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Colin Trevorrow

  • Írta: Rick Jaffa, Amanda Silver

  • Szereplők: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Irrfan Khan, Vincent D’Onofrio, Ty Simpkins, Nick Robinson, Jake Johnson, Omar Sy, BD Wong, Judy Greer, Lauren Lapkus, Brian Tee, Katie McGrath, Andy Buckley, Eric Edelstein

2 comments on “Jurassic World (2015)

  1. Nem láttam a többi dinoszauruszos filmet, bár imádom Spielberget, és Michael Crichton minden könyvét elolvastam, ez a kombináció már akkor sem fogott meg. Most is csak azért ültem le, mert Irrfan Khan játékát akartam megnézni. Benne nem is csalódtam, az egyetlen, akinek a szövege minden helyzetben hatásos volt, szerepe szerint pedig nem tudtam eldönteni, hogy most ő jó-e, vagy rossz. Erre is csak ő képes. Túl sok utalás nem volt a régebbi film(ek)re, úgyhogy továbbra sem szándékozom megnézni azokat, bőven elég volt ez az egy is. A film sztorija egy kaptafára készült a hasonló szörnyes-monstrumos-katasztrófás filmekkel, engem csak a szereplők érdekeltek, nem voltak túl sokan, és majdnem mindenki jól teljesített, Bryce Dallas Howard-t kivéve. Na, ő hatalmas csalódás volt. Gyorsan felejtsük is el, hogy szerepelt benne (de most komolyan, ki hiszi el, hogy egy 10 centis tűsarkúban végigsprinteli a filmet, ráadásul őserdőben????). Chris Pratt-ot viszont felkapták, nem is bánom, jó volt a Marvel-filmben is, itt is hozta a formáját, és bár már 2000 óta filmezik, csak most érett be igazán. Egyszer elég volt, és továbbra sem tudom eldönteni, hogy melyik a veszélyesebb, a velociraptor, vagy a Tyronnasaurus Rex?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük