Julayi (2012)

Ravi (Allu Arjun) gondtalan és léha, de nagyon vagány fickó, aki rejtélyes fogadásokban éli ki kalandszenvedélyét. Egy napon azonban összefut a rendőrséggel, akik éppen a legnagyobb bank kirablását igyekeznek megakadályozni. A bankrablást a briliáns agyú Bittu (Sonu Sood) tervelte ki, de Ravi személyében emberére akadt. Borotvaéles eszével hamar jó irányba tereli a rendőrséget, akik letartóztatják Bittut, bár az eltulajdonított pénzszállítmányt nem találják meg. Bittu a bandája segítségével megszökik és bosszút fogad, emiatt Ravit a tanúvédelmi program keretében Hyderabadba küldik, hogy megvédjék őt és családját.

Alternatív magyar cím: Veszélyes alak 

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Trivikram Srinivas

 • Írta: Trivikram Srinivas

 • Szereplők: Allu Arjun, Ileana, Rajendraprasad, Sonu Sood, Srinivasa Rao Kota, Brahmanandam, Tanikella Bharani, M.S. Narayana, Dharmavarapu Subramanyam, Brahmaji, Rao Ramesh, Sheetal Menon, Tulasi, Hema, Pragathi

2 comments on “Julayi (2012)

 1. Már csak a Parugu van hátra, és azt hiszem kipipálhatom Allu Arjun filmjeit, amelyek itt feltöltésre kerültek (még van néhány filmje, de vagy nem készült felirat hozzá, vagy még nem találtuk meg. És még csak 31 éves!)
  Ez idáig a legviccesebb filmje. Hajnalban néztem meg, és némelyik jeleneten hangosan nevettem. Aztán bűntudatosan körülnéztem, remélem nem hallotta meg senki.
  Pedig maga a sztori nagyon komor. Ravi (Allu Arjun) esze, mint a borotva, de ugyanakkor nincs semmi életcélja. Egy léthűtő (a Julayi szó szerint ezt jelenti). Egy napon azonban egyetlen komoly tényező marad egy bankrablásban, ahol nemcsak a tanúkat, de a bankrablókat is kiiktatja Bittu (Sonu Sood), akinek szintén egy sakkautomata van az agya helyén. Ravi tanúvédelmet kap (így nevezik, hogy elküldik Hyderabadba), és a film nagy része arról szól, hogy kettejük között ki tudja több lépéssel megelőzni a másikat.
  Tetszett, hogy a film teljes egészében a logikára tette a hangsúlyt, és igyekezett nem túl blőd lenni.
  Mindkét színész játéka visszafogott, apró gesztusokkal játszanak, semmi túlzó ripacskodás. De igaz ez a többiekre is, pedig Brahmanandamtól tartottam.
  És még ott van Madhu (Ileana D’Cruz), aki szemüveges, fogszabályzós esetlen csajszi Hyderabadban, a mostohája függönybe öltözteti, és Ravi mégis első látásra beleszeret. Mókás fintorokkal, és nagyon vicces alaphangulattal játszik Ileana, tőle még ilyet nem láttam. Ennivalóan édes.
  A legkönnyfakasztóbb jelenet azonban az, amikor Ravi előtt Madhu spontán sztriptízt tart, és ettől a fiúnak mutálóra vált a hangja. egy-kétszer visszatekertem a jelenetet.
  Az akciójelenetek nagyon kidolgozottak, a zene jó (mondjuk itt kicsit többet vártam), a táncok is jók, de itt meg alapból Allu Arjun tánctudásán van a hangsúly.
  Kedvenc lesz ez is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük