Jannat 2 (2012)

Sonu Delhi (Emraan Hashmi) csempész, egészen pontosan az illegális fegyverkereskedelemben tevékenykedik. Pratap Rahuvanshi (Randeep Hooda) kemény de igazságos rendőr, aki arra tette fel esküjét, hogy lerombolja ezt az üzletágat, amit a bandavezér Mangal Singh Tomar (Manish Chaudhary) mozgat a háttérből. Sonu beleszeret Jhanvi Tomarba (Esha Gupta), és minden erejével azon van, hogy megóvja szerelmét a kiújuló harcoktól.

Alternatív magyar cím: Mennyország 2 

Első rész: Jannat (2008)

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Kunal Deshmukh

  • Írta: Kapil Chopra, Sanjay Masoom

  • Szereplők: Emraan Hashmi, Randeep Hooda, Mohammed Zeeshan Ayyub, Viren Basoya, Manish Chaudhary, Esha Gupta, Brijendra Kala, Ajay Verma, Ajay Kumar Verma, Imran Zahid, Arif Zakaria

2 comments on “Jannat 2 (2012)

  1. Egy rettentően jó minőségű felvétel, és ugyanaz, mint a Jannat, csak pepitában. Egyetlen szereplő maradt, maga Emraan Hashmi, akit ezúttal Sonu Dillinek hívnak, nem krikettfogadásokat csinál (ja, elfelejtettem írni az első résznél, hogy a krikett szabályait továbbra sem értem, valszeg a sokismeretlenes egyenletek egyike marad számomra), hanem fegyverkereskedő, nem barátnője, hanem felesége van (Esha Gupta), akiért bármire képes, amúgy a kedves nej doktornő, és bizony ezúttal nagyon kemény dologba keveredik (mármint a fegyverkereskedés már önmagában nem egy nyugdíjas állás), amibe vastagon benne van Pratap Raghuvansh felügyelő (Randeep Hooda), legjobb barátja ezúttal Mohammed Zeeshan Ayyub (ha ismerős, akkor a Mere Brother Ki Dulhan miatt van) alakításában Balli, és itt is készítsétek ki a papírzsebkendőt.
    Érdekes, hogyha Bollywood valaminek elkészíti a második részét, annak semmi, de semmi köze az első részhez. Esetleg a szereplők ugyanazok, vagy nagyrészt ugyanazok (Housefull 1-2; Munna Bhai, Dhamal; Goolmal-sorozat), de valójában teljesen más a sztori, más nevük van, foglalkozásuk, helyszín stb.
    Érdekes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük