Jab We Met – Amikor találkoztunk (2007)

A nagyszájú Geet már megint úton van, ám most kivételesen nem otthonról szökik éppen el. Hazafelé tart egy éjszakai vonaton, ahol összehozza a sors Aditya-val. Útitársa szívesen szabadulna a hebrencs, beszédkényszerben szenvedő hiperaktív teremtéstől, ám előbbi pozitív tulajdonságait tetézve a leányzó ráadásul levakarhatatlan. Ám elég egy apró hiba és az éjszaka kellős közepén hirtelen egyedül találják magukat egy ismeretlen nagyváros sötét sikátorában.

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Imtiaz Ali

  • Írta: Imtiaz Ali

  • Szereplők: Shahid Kapoor, Kareena Kapoor, Tarun Arora, Dara Singh, Pavan Malhotra, Kamal Tiwari, Kiran Juneja, Divya Shah, Saumya Tandon, Nihar Thakkar, Manushka Khisty, F.J. Jussawala, Vishal Om Prakash, Rohini Sahni, Deepak Sharma

2 comments on “Jab We Met – Amikor találkoztunk (2007)

  1. Bármit is írtam a múltban Kareena Kapoorról (hogy modoros, és néhol ripacskodó, van amikor túlzásba viszi a királynői fellépést) tény és való, hogy a legbevállalósabb bollywoodi színésznők egyike (Anuschka Sharma a másik, úgy hirtelen, aki eszembe jutott). A második filmje ahol a film közepén smink nélkül jelenik meg (először ilyennek a 3 Idiotsban láttam), és a make-up nélkül pusztán az arcmimikájára támaszkodva játszik, ezúttal a legmélyebb depresszióba süllyedő nőt.
    Persze a film láttán nehezen hihető, hogy a kölyökképű Shahid Kapoorral három teljes évet együtt voltak a magánéletben is, valahogy nem passzolnak, és az a kémiai plusz sem érezhető a vásznon, ami eléggé ütőssé tenne egy szerelmi problémáktól hemzsegő filmet, ennek ellenére a film valamiért mégis bejött nekem. Talán kettősük túlságosan elütő karaktere, vagy a road movie-k kicsit zanzásított (vasútra átírt) változata, esetleg Kareena túlpörgő és néhol szinte idegesítően karattyoló figurája, vagy Shahid még idegesítőbb tutyimutyisága (ez leginkább Imraan Khannak áll jól, másnak nem nagyon), de kettősük által folyamatosan szállított néhol sírnivalón szomorú, és mégis megnevettető helyzetkomikumok sora, nem tudom.
    Kareenát éppen tegnap láttam egy két évvel későbbi filmjében a Kurbaanban (magyarul: Áldozat), ahol későbbi férjével, Saif Ali Khannal szerepelt, és itt is voltak smink nélküli jelenetei, ahol szintén úgy éreztem, hogy leginkább akkor látok tőle valódi színészi munkát, ha nincs kifestve a szeme. Ez érdekes. (Amúgy Saiffal azóta is együtt vannak, és valamivel több szikrát tudnak felmutatni a vásznon, pl. Agent Vinod 2012-ben, de még mindig nem az igazi… Kareena eddig nekem Aamir Khannal, Saif Ali Khan pedig Rani Mukerjivel jött be igazán.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük