Jaane Tu… Ya Jaane Na (2008)

Rats (Imran Khan) és Meow (Genelia D’Souza) elválaszthatatlanok egymástól az egyetemi évek alatt, mindenki abban a hitben van (szűk baráti körüket kivéve), hogy szerelmespár, pedig csak testi-lelki jóbarátok. Amikor a szülők e félreértésből adódóan tervezni kezdik a házasságukat a tettek mezejére lépnek. Mivel egymást ismerik a legjobban, elhatározzák, hogy megkeresik az ideális társat a másik számára. A sorozatos kudarcok után végre lesz mindkettőjüknek jövendőbelije, de az extrém kalandok csak ezután kezdődnek.

Alternatív magyar cím: Tudod-e… vagy sem 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Abbas Tyrewala

  • Írta: Abbas Tyrewala

  • Szereplők: Imran Khan, Genelia D’Souza, Manjari Phadnis, Ayaz Khan, Karan Makhija, Sugandha Garg, Nirav Mehta, Alishka Varde, Renuka Kunzru, Prateik, Anuradha Patel, Murli Sharma, Ratna Pathak, Padam Bhola, Shakun Batra, Naseeruddin Shah, Paresh Rawal

2 comments on “Jaane Tu… Ya Jaane Na (2008)

  1. Mivel Aamir Khan produkcióról van szó, tudtam, hogy tetszeni fog, és nem is csalódtam ebben. Egy végtelenül szórakoztató romkom-ot láttam, amolyan Aamir Khanos csavarokkal (merthogy nála semmi sem az aminek látszik).
    Imran Khan hozta a szokott, szeretnivaló formáját, és ez az első film, ahol verekedni láttam (ezt is viccesen oldotta meg). Genelia D’Souza első olyan alakítása, ahol nem találtam kivetnivalót benne, bár még mindig nem kedvelem annyira, hogy miatta megnézzek egy filmet. (nem is miatta vettem elő )

    A társaság többi tagja (még két fiú és két lány) hozták a szoros baráti kötelékhez tartozó csapatot, és nagyszerű karaktereket adtak hozzá. Imran Khan édesanyját alakító Ratna Pathak elképesztően jó a szórakozott humanista jogvédő szerepében, de akitől végleg le lettem nyűgözve, az a vendégszereplő Naseeruddin Shah (az édesapa szerepében, aki a falon lógó képből narrátorkodik, illetve idegesíti özvegyét a megjegyzéseivel), egyszerűen frenetikus volt!

    Sokszor meg fogom még nézni, biztosan!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük