Ishq Vishk (2003)

Rajiv Mathur (Shahid Kapoor) és legjobb barátja Mambo (Vishal Malhotra) menő srácok szeretnének lenni, de sehogy sem jön össze nekik. Pedig Rajivnak ott lenne Payal (Amrita Rao) akivel együtt nőttek fel, és kicsi kora óta szerelmes a fiúba. De nem elég jó nő, túl egyszerű, túl szégyellős, mindenki csak apácának hívja. De amikor az egyetem legmenőbb csávója Rocky ottalvós bulit hirdet meg a hétvégi házukba a pároknak, akkor hirtelen gyorsan szerezni kell egy barátnőt. Úgyhogy Rajiv befűzi Payalt. De a buli nem úgy ér véget, ahogy számít rá. A szakításnak az lesz a vége, hogy Rajiv kijelenti, övé lesz az egyetem legszebb lánya. Nem nagyon kell keresgélnie, mert akkor iratkozik be Alisha Sahay (Shenaz Treasury), akit elég hamar levesz a lábáról a Love Guru jó tanácsait követve. Csak egy valamire nem gondolt, hogy a szerelem egy olyan verem, amibe ha beleesel, akkor sehogy se bírsz kikapaszkodni belőle.

Alternatív magyar cím: Szerelem verem 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Ken Ghosh

  • Írta: Vinod Ranganathan, Ken Ghosh

  • Szereplők: Shahid Kapoor, Amrita Rao, Shenaz Treasury, Vishal Malhotra, Kapil Jhaveri, Shabhir, Deepti Gujral, Soundarya, Yash Tonk, Damandeep, Satish Shah, Neelima Azim, Vivek Vaswani, Omung Kumar, Akbar Sami

2 comments on “Ishq Vishk (2003)

  1. Jó volt nosztalgiázni egy kicsit. Ez a film nagyon erősen hasonlít az amcsi college-filmekre, ez is egyetemen játszódik (és ennek is legkevésbé a tanuláshoz van köze). Shahid Kapoor 22 éves volt, de jó, ha 16-nak kinézett (most láttam tőle a R… Rajkumart is, úgyhogy látni a különbséget :P), az egész filmnek csak annyi a szerepe, hogy jól érezzük magunkat. Egy egyszerű tinédzser-film. Amrita Raoval együtt játszottak a Vivahban is, ami nagyobb sikert hozott nekik. De azért aranyos film, minden hibájával együtt van benne valami báj is. Főleg Shahid, aki szerintem meglepően jól játszik itt. És nagyon jól táncol (táncosként kezdte amúgy, nem színészként).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük