Kill/Dil (2014)

Tutu (Ali Zafar) és Dev (Ranveer Singh) két árva, nem mellesleg pedig a helyi gengszter, Bhaiyaji (Govinda) bérgyilkosai. Életük akkor vesz fordulatot, amikor egy klubban találkoznak Dishával (Parineeti Chopra), és Dev beleszeret. Ezután Dev képtelen ölni, ezért úgy dönt, hogy megváltoztatja az életét. Dev és Tutu azon ügyeskednek, hogy kikerüljenek a gengszterek világából. Egy hamis diploma nem bizonyul túl jó ötletnek.

Alternatív magyar cím: Gyilkos szív 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Shaad Ali

  • Írta: Nitesh Tiwari, Shreyas Jain

  • Szereplők: Ranveer Singh, Ali Zafar, Parineeti Chopra, Govinda, Shaad Ali, Jass Bhatia, Brijendra Kala, Qasim Khallow, Alok Nath, Sukhwinder Singh, Rocky Verma

2 comments on “Kill/Dil (2014)

  1. Ismét két kisfiú, akik árván nőttek fel (pont, mint a Gunday) és bűnöző lett belőlük (pont, mint a Gunday), viszont sokkal viccesebb lett. Dev (Ranveer Singh) és Tutu (Ali Zafar) abszolút egy hullámhosszon mozognak, és tényleg olyanok, mint két tízéves kiskölök, aki játékpisztolyt kapott a kezébe, és nem restek használni azt. Hogy hullák szegélyezik az útjukat, az csak hab a tortán. Mivel kizárólag ezt a világot ismerik, nincs bűntudatuk, és Dev szerelembe esése kell ahhoz, hogy kizökkentse őket megszokott komfortzónájukból. Abból viszont fergeteges ötlet kerekedik, hogy eltitkolják Dev “jó útra térését” nevelőapjuk, a gengszter Bhaijja (Govinda) előtt, továbbra is úgy tesznek, mintha Dev ugyanúgy bérgyilkolna, mint eddig, Tutu falaz neki, amíg a srác munkát keres (és talál, mint biztosítási ügynök). A szerelem tárgya Disha (Parineeti Chopra), pedig csak a legvégén jön rá, hogy kibe szeretett bele, mikor a vicces szituáció nagyon is vérgőzős drámába torkollik. Aranyos (kicsit felejthető) film volt, rengeteg jó jelenettel, főleg Ali Zafar tetszett, mert Ranveer Singh néha túltolta a cukifiúságot, és a lenyalt, oldalra fésült haj még neki sem áll jól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük