Khiladiyon Ka Khiladi (1996)

Egy halálos játék, egyben túlélés a mocsok és bűnözés könyörtelen világában…
Akshay Malhotra (Akshay Kumar) az indiai hadseregben szolgál, de amikor öccse Ajay Malhotra (Inder Kumar) belekeveredik az illegális pusztakezes harcosok közé, rendkívüli eltávozást kér, hogy megmentse.

Alternatív magyar cím: A Játékos játszmája 

Khiladi-széria:

 1. Khiladi (1992)
 2. Main Khiladi Tu Anari (1994)
 3. Sabse Bada Khiladi (1995)
 4. Khiladiyon Ka Khiladi (1996)
 5. Mr. and Mrs. Khiladi (1997)
 6. International Khiladi (1999)
 7. Khiladi 420 (2000)
 8. Khiladi 786 (2012)

 megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Umesh Mehra

 • Írta: Umesh Mehra

 • Szereplők: Rekha, Akshay Kumar, Raveena Tandon, Deven Verma, Anjana Mumtaz, Tiku Talsania, Kishore Anand Bhanushali, Umesh Shukla, Jugnu, Dinesh Anand, Rakesh Sood, Anita Naik, Dolly Bindra, Gavin Packard, Gulshan Grover

2 comments on “Khiladiyon Ka Khiladi (1996)

 1. Valójában már régebb óta megvan nekem ez a példány. A szokásos maszalá-akció film, de azért vannak érdekességei. Például a film közepe felé van egy nagyon hosszú közelharc Akshay Kumar és jónéhány rosszarcú egyén között, amikor 20 lépéssel el kell érnie Madam Mayát. Az a jelenet nagyon ütős, főleg, mert leginkább itt látszik Akshay harcművészeti előképzettsége. Amúgy a sztori elég egyszerű. Akshay Malhotra (Akshay Kumar) az indiai hadseregben szolgál, de amikor az öccse Ajay Malhotra (Inder Kumar) belekeveredik az illegális pusztakezes harcosok közé, ezért eltávra megy, hogy megmentse. Az alvilágban ezeket a harcokat Madam Maya (Rekha; még sosem láttam ennyire negatív szerepben, de jól csinálja) szervezi, és az ő bűvkörébe került a fiú. Akshay nemes egyszerűséggel elcsábítja a nőt, bár balszerencséjére közben meg szerelmes lesz, és nem másba, mint Madam Maya húgába Priyába (Raveena Tandon). És a helyzet bonyolódik, fokozódik, és rengeteg pusztakezes harcot láthatunk, meg WWF-világbajnokot is (Brian Lee és Brian Adams).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük