Khamoshiyan (2015)

Egy erotikus szerelmi háromszög, amibe belesodródik egy író Kashmir jeges lejtőin, ahol felfedez egy furcsa, csendes múlttal rendelkező nőt.

Alternatív magyar cím: Hallgatás 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Karan Darra

  • Írta: Vikram Bhatt

  • Szereplők: Gurmeet Choudhary, Ali Fazal, Sapna Pabbi, Debina Choudhary, Vinod Rawat

2 comments on “Khamoshiyan (2015)

  1. Tulajdonképpen alapból nem rajongok a thrillerekért, ennek a filmnek mégis jó a sztorija, az alaphangulat meg egészen kiváló. Amiért mégsem jött be, arról valójában a szereplők tehetnek. Mivel kamaradarabról van szó (mindössze háromszereplős a film!), ezért aztán nagyon is fontos a színészi játék. Na, azt várhattam! A főhős a lúzer szerepében még elmegy, de azt már nem bírta eladni nekem, hogy annyira belebolondul a szépasszonyba, hogy bármire képes érte. Pedig Ali Fazal karrierje jól indult annak idején, a 3 idiotsban ő volt Joy Lobo, nyúlfarknyi, de nagyon hatásos szerep. Most meg ez. Nem bírt felnőni a főszerephez, el is mosta rendesen. Sapna Pabbit itt láttam először, a titokzatos szépasszony szerepe abszolút passzolt neki, de egyedül nem bírta elvinni a hátán a filmet. A harmadik főszereplő csak sokára bújik elő, Gurmeet Choudhary, és bevallom nekem pasiként sokkal inkább bejön, mint Ali Fazal. A sztori miatt érdemes megnézni a filmet, de semmi többet nem nyújtott nekem.
    Ja, de! A zene! Na, az istenkirály! Nem értem én ezt, a legjobb balladákat miért noname-thrillerekhez és horrorokhoz írják meg (Creature például).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük