Keemat: They Are Back (1998)

Egy kudarcba fulladt rablótámadás során egy ember meghal, az ezért felelős két kisstílű bűnöző próbálja ezt jóvátenni, és mint az áldozat “legjobb barátai” segítenek a falujának.

Alternatív magyar cím: A díj: Visszatérnek 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Sameer Malkan

  • Írta: Sachin Bhowmick

  • Szereplők: Akshay Kumar, Saif Ali Khan, Raveena Tandon, Sonali Bendre, Anupam Kher, Dalip Tahil, Shakti Kapoor, Avtar Gill, Johnny Lever, Mukesh Khanna

2 comments on “Keemat: They Are Back (1998)

  1. Olyan semmilyen, bár aranyos film, kicsit olyan, mint a Sholay. A fürdőruhás dalon kiakadtam, a csajok nem jelenhettek meg olyan alig ruciban, mint amiben Akki és Saifu volt (Akkinak marha jó lábai voltak férfi létére, csak egy kicsit túl szőrös). Idétlen dalok, idétlen táncok, idétlen ruhákban. A sztori viszont egészen pofásra sikeredett, és a Saif Ali Khan & Akshay Kumar páros mindig jó filmeket tudott összehozni. Működik közöttük az összhang. Viszont elkeserítő, hogy az utolsó 20 percben késik a felirat, a készítő ezt hogyhogy nem vette észre? Égetett feliratnál már semmit sem lehet javítani.
    A két csaj viszont, Raveena Tandon és Sonali Bendre, mintha ott se lettek volna. Abszolút nem nyújtottak semmi pluszt sem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük