Kal Ho Naa Ho (2003)

Naina (Preity Zinta) New Yorkban él imádott anyjával, Jenniferrel (Jaya Bachchan), a nagymamával (Sushma Seth) és 6 éves örökbefogadott húgával, Giával. A család egyáltalán nem nevezhető boldognak. Naina apja évekkel korábban öngyilkosságot követett el, a család egyetlen pénzforrása az étterem nem megy valami jól, ráadásul a nagymama ki nem állhatja Giát. Ezek miatt rengeteg a feszültség és a súrlódás a családban. Naina legjobb barátja a kissé megbízhatatlan és nőcsábász Rohit, akivel együtt járnak egyetemre.

Egy nap új lakó érkezik az utcába. Aman (Shahrukh Khan) az édesanyjával Indiából érkezett pár hónapra és vidám természetével rögtön belopja magát az utca lakói szívébe. Naina viszont ki nem állhatja ezt az állandóan vicceskedő alakot. Aman először Giával fogad véd- és dacszövetséget, majd segít az étterem felfuttatásában és végül már Naina is belátja, hogy Aman jó ember. A két fiatal szív lassan elkezd egymásért dobogni. De az egyik szív sajnos nagyon beteg.

Alternatív magyar cím: Talán itt leszek 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Nikhil Advani, Ron Reid Jr.
  • Írta: Karan Johar
  • Szereplők: Shah Rukh Khan, Preity Zinta, Saif Ali Khan, Jaya Bhaduri, Sushma Seth, Reema Lagoo, Lillete Dubey, Delnaaz Irani, Rani Mukerji, Sonali Bendre, Sanjay Kapoor, Sulabha Arya, Athit Naik, Princey Shukla, Simone Singh

3 comments on “Kal Ho Naa Ho (2003)

  1. Bár tele van vicces jelenetekkel a film, alapvetően melodráma, a fokozatosság elvét betartva szépen, lassan halad is a tragikus végkifejlet felé, és bizony az utolsó egy órára készítsétek elő a papírzsepit, mert garantáltan végigbőgitek, nekem a végén már egy kicsit túl sok is volt (bár a bollywoodi filmek mindig kicsit eltúlozzák a tragikumot, ehhez lassan már hozzá szokhatnék).

  2. Fúvós zene van az elejétől a film alatt ami nagyon zavaró mert nem a filmhez tartozik, olyan mind ha másik film zenéje lenne!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük