Kachche Dhaage (1999)

Aftab (Ajay Devgan) törvénytelen gyerek, aki sosem ismerte apját, aztán mikor apja haldoklik, akkor kénytelen lenyelni, hogy van egy öccse Dhananjay (Saif Ali Khan), aki törvényes születésű. Szerelmét (Manisha Koirala) viszont nem kaphatja meg, éppen foltos származása okán, hát nem csoda ha nem lát a pipától? Öccse nemcsak jóképű, de gazdag is, és gyönyörű barátnője (Namrata Shirodkar) van. Amikor azonban beüt a krach, mindketten nyakig kerülnek a bajba, és egyre mélyebbre süllyednek. Nemcsak terrorizmussal, de gyilkossággal, fegyvercsempészéssel, hazaárulással, meg néhány más aprósággal is vádolják őket. Mivel kellőképpen ki nem állhatják egymást, nehéz lesz kihúzniuk magukat a mocsokból, hacsak meg nem tanulják egymást elfogadni.

Alternatív magyar cím: Durva téma 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Milan Luthria

  • Írta: Sanjay Chhel, Anjum Rajabali

  • Szereplők: Ajay Devgn, Saif Ali Khan, Manisha Koirala, Namrata Shirodkar, Maya Alagh, Sadashiv Amrapurkar, Govind Namdeo, Annu Kapoor, Parmeet Sethi, Simran, Ishrat Ali, Harish Khanna, Mahavir Shah, Anupam Shyam, Rajeev Verma

2 comments on “Kachche Dhaage (1999)

  1. Nagyon jó kis akciófilm volt, ahhoz képest, hogy 1999-es. Ajay Devgan és Saif Ali Khan pedig tökéletes párost alkotnak, mármint ha egymás ekézéséről van szó.
    A film szuper volt, és annyira nyakatekert, hogy akire gyanakodtam, az nem is az volt! Jól behúztak a csőbe! És még az akciójelenetek is szuperek voltak. A két lány közül Namrata Shirodkar talpraesettebb volt, városi lány létére sokkal inkább helyén volt az esze. Manisha Koirala valahogy csak ott volt, és emelte a színvonalat.
    De a film tetszett!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük