Life of Pi – Pi élete (2012)

Pi Patel élete semmiben sem hétköznapi. Egy francia uszodáról kapta a nevét. Az apjának állatkertje van Pondicherryben. Tizennégy évesen hűtlen lesz gyökereihez, hogy egyszerre próbáljon keresztény, mohamedán és hindu lenni. És 227 napot tölt egy mentőcsónakban a Csendes óceánon kettesben egy Richard Parker nevű bengáli tigrissel.

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Ang Lee

  • Írta: Yann Martel, David Magee

  • Szereplők: Suraj Sharma, Irrfan Khan, Ayush Tandon, Gautam Belur, Adil Hussain, Tabu, Ayaan Khan, Mohd. Abbas Khaleeli, Vibish Sivakumar, Rafe Spall, Gérard Depardieu, James Saito, Jun Naito, Andrea Di Stefano, Shravanthi Sainath

2 comments on “Life of Pi – Pi élete (2012)

  1. Nagyon rossz minőségű felvétellel láttam első alkalommal, emiatt sokkal kevésbé volt élvezhető, ráadásul elég ramaty állapotban néztem végig, ez is közrejátszott, hogy kevésbé voltam lelkes, mint amire számítottam. Pedig tényleg nagyon jó történet, Irrfan Khan nagyszerű, mint mindig, de persze a főszereplő Pin van a hangsúly, és az elképesztően élethű digitális technikán. Lehet, hogy egyszer újra meg kellene néznem, most már jobb minőségben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük