Lage Raho Munna Bhai – Csak így tovább, Munna Bhai! (2006)

Munna Bhait, az indiai alvilág nem annyira rettegett alakját, elkábítja egy búgó hangú rádióriporter, akinek szívéhez egy Gandhi életéről és tanításairól szóló kvízműsor tűnik a legrövidebb útnak. Munnát először csak túszul ejtett professzorok csapata segíti, majd feltűnik egy kopasz, szemüveges, fehér ágyékkötős figura is.

Munnabhai-történetek:

Hum Kisi Se Kum Nahin (2002)

Munnabhai M.B.B.S. – Don Bombay (2003)

Lage Raho Munna Bhai – Csak így tovább, Munna Bhai! (2006)

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Rajkumar Hirani

  • Írta: Vidhu Vinod Chopra, Rajkumar Hirani

  • Szereplők: Sanjay Dutt, Arshad Warsi, Vidya Balan, Boman Irani, Dilip Prabhavalkar, Dia Mirza, Jimmy Shergill, Kulbhushan Kharbanda, Saurabh Shukla, Abhishek Bachchan, Rohitash Gaud, Parikshat Sahni, Dr. Hemu Adhikari, Arun Bali, Priya Bapat

4 comments on “Lage Raho Munna Bhai – Csak így tovább, Munna Bhai! (2006)

  1. Nos, megnéztem Munna Bhai másik filmjét, és ez még viccesebbnek tűnt mint az előző. A szereplők nagyrészt ugyanazok, de senkit se lepjen meg, hogy Munna Bhai nem álkórházat vezet, hogy sehol a dékán lánya, akit az előző film végén feleségül vett, sőt a dékán itt nem is dékán, hanem nála is nagyobb gazember, és Munna Bhai szíve a helyi rádiós bemondóért dobog, valamint történelemprofesszornak adja ki magát (a doktor az már olyan snassz), hogy a mellékszereplők is feltűnnek, de nem ugyanazokban a szerepekben, a gyomorrákos fiú itt éppen öngyilkosságot forgat a fejében, és az egyetlen kapaszkodó, és biztos pont Cirkó (Arshad Warsi), akit itt Cirkusznak fordítottak (valójában Circuit), aki itt is Munna Bhai jobbkeze, legjobb barátja, ivócimborája, és biztos támasza (no meg börtöncellatársa is, ha úgy hozza a sors). de ezúttal kiművelődünk Gandhiból, és rengeteg mindent megtudunk India Atyjáról, stb. stb., mert gondolom az alkotóknak nem is az volt a szándékuk, hogy ott folytassák a történetet, ahol abbahagyták, hiszen azon már nincs mit folytatni (boldogan éltek, amíg meg nem haltak), hanem jól megkeverték a hozzávalókat, és feltálaltak egy teljesen új történetet, amit abszolút önállóan is lehet fogyasztani.
    Szóval, aki nem látta a Munna Bhai M.B.B.S.-t az ne keseredjen el, mert nyugodtan megnézheti így is ezt a filmet, és akár utána az előzőt, mert akkor sem lesz okosabb.
    viszont rettentő jól fog szórakozni ! 🙂

  2. Hatalmas film.Sokat nevettem rajta . Arsad Warsi hihetetleh jól hozta a formáját.Imádtam őt,az alakítását , mint mindig most is.

  3. Tegnap láttuk és nekem egyértelműen jobb és humorosabb volt, mint a Don Bombay (az sem volt rossz). Nagyon jó választás volt a Gandhi szál szerepeltetése, hiszen így szelíd kritikát gyakorolhatott a film arról, hol is tart manapság (2006) az Apó öröksége. Most már meg kell nézzem a Sanju életrajzi filmet is:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük