Mission Istaanbul (2008)

Vikas Sagar (Zayed Khan) az egyik legígéretesebb újságíró az országban. Owais Husain (Sunil Shetty) aki az isztambuli székhelyű hírcsatornát vezeti, kap egy jobb állás ajánlatot jó fizetéssel, és egyéb juttatásokkal. Ez az ajánlat legjobb időben jön Vikas számára, aki éppen átesett egy fájdalmas váláson. Azonban egyáltalán nem gondol arra, hogy ez a döntése megváltoztatja az életét örökre. Amikor Vikas elmondja a terveit, hogy kilép csatornától, emlékezteti őt egy török kommandós Rizwan Khan (Vivek Oberoi), hogy mások akik kiléptek a hírcsatornától nagy nehézségekbe ütköztek, mert túl sokat tudtak. Hiszen ez az a hely, ahol a fegyvereknek van az utolsó szava, és ahol az újságíró vagy életben marad, vagy áldozatul esik, mint sokan mások.

Alternatív magyar cím: Isztambuli küldetés 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=8X3OWvw8TQA[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Apoorva Lakhia

  • Írta: Apoorva Lakhia, Sameer

  • Szereplők: Vivek Oberoi, Zayed Khan, Shriya Saran, Shabbir Ahluwalia, Nikitin Dheer, Sunil Shetty

2 comments on “Mission Istaanbul (2008)

  1. Végre kellemesen csalódtam Vivek Oberoi-ban. El nem tudtam képzelni, mit esznek rajta az indiaiak, de ebben a filmben kész felüdülés volt a játéka. Pont ez a pofátlan és szellemes hozzáállás az, ami nagyon fekszik neki. Zayed Khant nagyon megszerettem a Main Hoon Na-ban, ahol egy végtelenül laza „évismétlő”-t játszott, itt viszont egyszerre volt elkötelezett újságíró, meg ökölharcos is. Akit viszont döbbenten fedeztem fel a filmben, a (szokás szerint) rosszfiút játszó Nikitin Dheer-t, akinek az első bemutatkozása már igazán sikeres volt, hiszen ő játszotta Hrithik Roshan ellenfelét/sógorát a Jodhaa Akbar-ban.
    A sztori egyrészt nagyon érdekfeszítő, másrészt elkapkodták. A tucatnyi összeesküvés-elméletes film között igazán érdekes hipotéziseket vet fel (az Al Jazira TV tuti nem köszönte meg az „ingyenreklámot”, hiszen egy Al Johara TV suba alatti dolgairól szól), de nem túl fényesen dolgozták ki. Az akciójelenetek viszont nagyon jól lettek megkomponálva, már ezért is érdemes volt megnézni.
    A legjobb dialógokat viszont Bush elnök szájába adták, prüszköltem a nevetéstől

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük