Main Hoon Na – Neked mindig itt vagyok! (2004)

Ram Prasad Sharma őrnagy apja az indiai hadsereg főparancsnokának a testőre, aki egy akcióban életét veszti, de halála előtt bevallja fiának, hogy van egy felesége és egy másik fia, és rábízza, hogy egyesítse a kettészakadt családot. Ram eközben küldetést kap: védelmeznie kell a főparancsnok lányának életét, aki ugyanabba a középiskolába jár, mint öccse. Így a 31 éves mintakatona kénytelen újra beülni az iskolapadba, ahol kissé nehezen állja meg helyét az őt folyton gúnyoló tizenévesek közt.

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Farah Khan

 • Írta: Farah Khan, Abbas Tyrewala 

 • Szereplők: Shah Rukh Khan, Sushmita Sen, Sunil Shetty, Zayed Khan, Amrita Rao, Kabir Bedi, Naseeruddin Shah, Satish Shah, Boman Irani, Bindu, Kiron Kher, Murli Sharma, Kunal Kumar, Rajiv Panjabi, Rakhi Sawant

7 comments on “Main Hoon Na – Neked mindig itt vagyok! (2004)

 1. Az egyik nagy kedvenc! Benne van a top10-es listámban. Nemcsak azért, mert a legjobb maszalá film, amit láttam, hanem, mert Shah Rukh Khan legjobb kettős szerepe (kommandós őrnagyként kellően kemény, sőt néha brutális, túlkoros diákként viszont közelít az elmeroggyant állapot felé, főleg, mert abszolút zavarban van a “kicsapongó” tinik között). No, persze Zayed Khan és Amrita Rao bemutatkozása is tökéletes (későbbi filmjeikben nem voltak ennyire meggyőzőek), Sushmita Sennek semmit sem kellett tennie, csak jól kinézni, viszont Sunil Shetty az ügyeletes gonosz (szinte mindig ilyen szerepeket kap, vagy a totál lúzert játssza) szerepében jó választás volt. Bár a hosszú haját néha megmosolyogtam. A karakterszerepek mindenkinek tökéletesen álltak, Boman Irani a szenilis igazgató szerepében tökéletesen vicces volt, Kiron Kher, mint egyedülálló anya, szerintem nagyon jól oldotta meg, Satish Shah köpködő fizika tanárként csúcs volt, egyedül Kabir Bedivel nem voltam kibékülve: sótlan, merev, hiteltelen.
  A dalok és táncok felejthetetlenek, és nemcsak a Mátrix-ból idéz a film (ott speciel fuldokoltam a nevetéstől), hanem a klasszikus Grease-ből is átvesz teljes jeleneteket.
  Farah Khan koreográfusként már bizonyított, itt rendezőként állta meg a helyét. A leglenyűgözőbb jelenet Amrita Rao bemutatkozó dala, ahol csaknem 3 percen keresztül vágás(!) nélkül mutatja az iskolaudvaron táncoló fiatalokat (úgy, hogy közben a kamera és a táncolók folyamatosan mozgásban vannak!).

 2. Nekem is nagyon tetszik, aranyos, bohém, felüdít. Csak letilt a rendszer és nem láthatom végig. Valaki segítsen!!!

  1. Szia, sajnos nem értem pontosan, hogy mi a gond? Mit értesz az alatt, hogy letilt? Mert mi semmilyen módon sem korlátozzuk a megnézést, vagyis a gépeddel van a gond. Esetleg nyisd meg másik böngészőből, vagy töröld a sütiket, előzményeket.

   1. Valamilyen időkorlátra hivatkozik. Persze másnap tovább enged, de a vége előtt fél órával, igen bosszantó. Abban igazad van, hogy az én gépem is hibás, nem tudom letölteni, hogy századszor is nyugodtan nézhessem Roshan filmeket, meg a többit, amibe beleszerelmetesedtem.

    1. Nézesd át valakivel a gépedet. Nálunk nincs időkorlát vagy letöltési limit. Ha időkorlátra hivatkozik, akkor a géped beállítása miatt van. Ha nem tudod letölteni, akkor szintén. Vagy nem megfelelő a netelőfizetésed. Nem értek a gépekhez, ha valami nem megy, először utánanézek (bemásolom a keresőbe a hibaüzenetet, aztán majd csak találok választ rá), ha nincs semmi megoldás akkor megkérek egy ismerőst aki nem jön zavarba egy számítógéptől.

 3. Köszönöm, hogy létre hoztátok ezt a gyűjteményt!!!
  Depi ellen ajánlom mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük