Mujhse Dosti Karoge! (2002)

Pooja, Tina és Raj, három elválaszthatatlan jóbarát. Iskolában és iskolán kívül is szinte minden idejüket együtt töltik. Titokban Pooja a maga csendes kislány módján rajong Rajért, de ő inkább a vagány Tinát tünteti ki kegyeivel. A boldog élet hirtelen véget ér, mikor Raj szülei elhatározzák, Angliába költöznek. A lányok sírva búcsúznak el Rajtól és elhatározzák, a barátságuk soha nem szakad meg. Tina pedig megígéri Rajnak, hogy minden nap ír neki e-mailt, így állandóan kapcsolatban maradhatnak.

Alternatív magyar cím: Legyünk barátok! 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Kunal Kohli

  • Írta: Aditya Chopra, Kunal Kohli

  • Szereplők: Rani Mukerji, Hrithik Roshan, Kareena Kapoor, Uday Chopra, Satish Shah, Kiran Kumar, Sachin Khedekar, Smita Jaykar, Himani Shivpuri, Maya Alagh, Athit Naik, Parikshat Sahni, Nandini Seth, Barkha Singh, Raja Vaid

5 comments on “Mujhse Dosti Karoge! (2002)

  1. Kedves Gabi, a fájlok rosszak, sehogy nem jó. Vagy a rippelés, vagy le volt kódolva…sajnos csak egy kurd szinkronos változatot találtam, de legalább végig tudtam nézni rendesen…az a videán van…:( üdvéva

    1. Kedves Éva, belepörgettem, de én nem találtam benne semmit. Pontosan mi volt a gond?

  2. Nem fogott meg amúgy a film. Nagyon erőltették a Hrithik Roshan/Kareena Kapoor kettőst, mert olyan nagy sikerük volt a Kabhi Khushi Kabhie Gham-ban, hogy ezután még három filmet csináltak, de nem tudták megismételni azt a mozipénztárdöntögetést (persze, mert ott rajtuk kívül mások is szerepeltek, pl: SRK/Kajol). Szóval ez is bukás volt. A téma is, meg a kivitelezés is halovány mása volt az indiai filmiparnak, a szereplők nem nagyon találták a helyüket, és hiába Rani Mukerji meggyőző játéka, ha a mellette játszók súlytalanok. Márpedig sem Hrithik, sem Kareena nem volt hiteles. Persze egy alapjában romantikus drámai történetben mit is várhatnánk tőlük, de hát mindketten ilyesmivel futottak be, úgyhogy mégis csak tenniük kellett volna valamit. Persze azóta mindketten kinőtték ezt a gyermetegséget, azóta már bizonyították, hogy van bennük tehetség (Kareena jóval később).
    Ha valaki megnézi a filmet, nézze úgy, hogy a három nagy bollywoodi sztár „korai és kissé sikertelen” próbálkozása, és akkor nem fog csalódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük