Oh Darling Yeh Hai India (1995)

Egy prostituált és egy feltörekvő színész egy éjszakát együtt tölt Mumbai utcáin, de az útjukat keresztezi egy gengszter, aki átakarja venni az uralmat India felett.

Alternatív magyar cím: Drágám, ez India! 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Ketan Mehta

  • Írta: Ketan Mehta, Deepa Sahi

  • Szereplők: Shah Rukh Khan, Deepa Sahi, Javed Jaffrey, Anupam Kher, Amrish Puri, Tom Alter, Tinnu Anand, Sadashiv Amrapurkar, Tiku Talsania, Kader Khan, Shri Vallabh Vyas, Raza Murad, B.M. Vyas, Anil Nagrath, Ranjana Sharma

2 comments on “Oh Darling Yeh Hai India (1995)

  1. Én szeretem a kísérleti filmeket, de ez nem az. Ez valami lázálomféle lehetett. Nincs értelme a sztorit sem leírnom, mert úgy hülyeség, ahogy van. Elég annyit megjegyeznem, hogy egyetlen éjszaka alatt történnek az események, ennek következtében két és fél órán keresztül bámulhatjuk a sötét képernyőt, merthogy még a belső felvételek sem világosak. Nyomasztó, úgy ahogy van. SRK sem tudta megmenteni (szerintem fogalma sem volt róla, hogy mi sül ki az egészből), Deepa Sahit meg már a Maya Meemsabban sem csíptem annyira. Hogy Anupam Kher és Amrish Puri miért adták a nevüket ehhez a förmedvényhez, gőzöm sincs, egyetlen színész tetszett igazán benne, a fiatal Jaaved Jaaffry.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük