No Entry – Behajtani tilos (2005)

Kishen (Anil Kapoor) felesége Kaajal (Lara Dutta) nagyon gyanakvó természetű, azt hiszi hogy,  a férje állandóan megcsalja őt annak ellenére, hogy az becsületes és hűséges hozzá.  Kishen barátja Prem (Salman Khan) éppen az ellentéte, így  a helyzet egészen más, az ő felesége Pooja (Esha Deol) vakon megbízik a benne pedig már volt számos házasságon kívüli kapcsolata. Kishen-nek van még egy másik barátja is Shekhar (Fardeen Khan) aki beleszeret Sanjana-ba (Celina Jaitley) és feleségül veszi őt.

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Anees Bazmee

  • Írta: Anees Bazmee

  • Szereplők: Anil Kapoor, Salman Khan, Fardeen Khan, Bipasha Basu, Lara Dutta, Esha Deol, Celina Jaitly, Boman Irani, Paresh Ganatra, Kaveri Ghosh, Dinesh Hingoo, Pratima Kazmi, Razak Khan, Yasmin Khan, Vishal Lalwani

2 comments on “No Entry – Behajtani tilos (2005)

  1. Őszintén? Mérges voltam. Szerintem bűnrossz film. Legalábbis, ha azt akarta elérni, amire gondolok. Mert cseppet sem volt szórakoztató. Meglehetősen hím-soviniszta szempontból ábrázolta a párkapcsolatokat, és kicsit sem próbált valamivel szélesebb látókört adni az eseményeknek.
    A durva sztereotípiák felépítése csak arra volt jó, hogy már az elején elunjam magam. A szituációt már kismilliószor láttam: Adott a borzasztóan féltékeny feleség, Kaajal (Lara Dutta), az ártatlan papucsférj, Kishan (Anil Kapoor), aki nem győzi hárítani a gyanúsítgatásokat, a feleség rettenetesen naiv húga, Pooja (Esha Deol), akinek a férje Prem (Salman Khan) viszont úton-útfélen csalja a nejét, házasságuk mégis két galamb turbékolására hasonlít. De mivel a dupla csavar nem elegendő, még hozzá jön a koktélhoz Kishan pártfogoltja, Shekhar (Fardeen Khan), aki a film közepén történő kavarodás kellős közepén köt házasságot (akkor már én sem tudtam, hogy kivel) Sanjanával (Celina Jaitly), de addigra Prem már jól összekutyulta mindenki magánéletét, persze bosszúból, a bártáncos Bobby (Bipasha Basu) bevetésével. Nem vagyok híve a házasságnak, az egészséges párkapcsolatban hiszek, de azt ebben a filmben egyet sem láttam. Mindenki vagy megcsalja a másikat, vagy nem bízik benne, vagy annyira naiv, hogy az orráig sem lát. Az erre épülő sablonos helyzetkomikumot pedig egyáltalán nem találtam viccesnek. És persze még az sem történt meg, hogy mindenki jó útra tért. Hát az utolsó röpke jelenetben nem ez derült ki.
    És még Boman Irani sem tudta megmenteni a filmet, pedig ő itt is szuper volt. De sajnos nem rajta múlott, hanem a többieken.
    De legalább a színészek jól érezték magukat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük