NH10 (2015)

Az NH10 egy bekötőút jelölése, amin a fiatal pár letér, hogy házassági évfordulójukat egy hétvégén megünnepeljék. De az egészből rémálom lesz. Meera és Arjun, a fiatal szerelmespár egy kegyetlen utazás részesei lesznek. A kellemes kirándulásnak induló vakáció iszonyatba fordul: emberrablás, gyilkosság, terroristák kegyetlenkedései töltik meg a nyaralást. Vajon van-e elég erő mindkettejükben, hogy túléljék a borzalmakat?

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Navdeep Singh

  • Írta: Sudip Sharma

  • Szereplők: Anushka Sharma, Ravi Beniwal, Siddharth Bharadwaj, Neil Bhoopalam, Tushar Grover, Ravi Jhankal, Darshan Kumaar, Krishan Kumar, Deepti Naval, Tanya Purohit, Kanchan Sharma, Jaswant Singh, Yogendra Singh, Sushil Tyagi

2 comments on “NH10 (2015)

  1. Na, ez a film lesz az, amit másodszor nem leszek hajlandó végignézni. Nem azért mert rossz, sőt, nagyon is jó film, hanem azért, mert teljesen paffá lettem tőle, az önbecsülésem romokban hevert, napokig rágódtam a sztorin, és teljes mértékben lenullázta a hangulatomat. Így készüljetek rá, mert jó, nagyon jó film, de annyira komor a sztorija, maga a cselekmény pedig olyan brutális, hogy még egyszer pisztollyal se kényszeríthetnek rá. Inkább puffantsanak le!

    Anushka Sharma alakítása legalább annyira odab*sz, mint Allia Bhatt szerepe a Highwayben, és ezerszer tragikusabb. És van egy olyan érzésem, hogy jó néhány díjat be fog söpörni vele.
    A férje szerepében Neil Bhoopalam, akit simán összekevertem Rajkumar Raoval, annyira hasonlítanak, még a taglejtéseik is, sokáig azt hittem őt látom, aztán a stáblistán kiderült, hogy nem is.
    A többi szereplőt nem is figyeltem, számomra brutális falusi tuskók voltak, egyedül Deepti Naval tűnt fel, legutóbb a Bang Bangben tűnt fel, mint Hrithik Roshan édesanyja, ott nem igazán kellett sokat alakítania, na de ebben a filmben megmutatta, hogy igenis nagyon jó színésznő. Huh!
    Á, nem is írok semmit, erről a filmről nem lehet írni, meg kell nézni, aztán nagyon gyorsan betenni egy vígjátékot, mert másképp nem lehet túlélni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük