Naayak (2013)

Egy karizmatikus fiatal férfi úgy dönt, hogy saját kezébe veszi a környék sorsát, és megtisztítja a közéletet a korrupciótól és a gengszterektől. Amikor azonban a legfőbb bűnös belügyminiszterre támad, börtönbe kerül. Nem várt segítséget kap hasonmásától, aki úgy tesz, mintha ő követte volna el a támadást. A bíróság képtelen ítéletet hozni.

Alternatív magyar cím: A vezető 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Vinayak V.V.

  • Írta: Vinayak V.V., Siva Akula

  • Szereplők: Ram Charan, Kajal Agarwal, Amala Paul, Raghu Babu, Brahmanandam, Rahul Dev, Charmy Kaur, Jayaprakash Reddy, Pradeep Singh Rawat, Fish Venkat, Ashish Vidyarthi

2 comments on “Naayak (2013)

  1. Bevallom őszintén túl nagy várakozással néztem meg a filmet. Imádom Ram Charant, de most nagy csalódás volt a játéka. Klassz akciójelenetek (bődületes túlzásokkal, ahogy illik), felejthető dalok/zenék (ezt valahogy nem értem, mindig jó, fülbemászó zenéik vannak, de most totál semmilyen), érthetetlenül hülye koreográfia, ami azért dühítő, mert Ram Charannak a kislábujja hegyéig tökéletes tánctudása van, bármit el tud táncolni, és olyan tré koreográfiát rittyentenek neki, hogy sírni tudnék, értelmetlen dialógok (na jó, gondolom a fordító is megküzdött vele, mert vannak olyan indiai utalások, amik számunkra semmit se jelentenek, próbáld ezt magyarra átültetni), dupla szerep, amit senki sem tudott kihasználni (sem a színész, sem a forgatókönyvíró), mert semmi különbséget nem láttam Cherryben és Naayakban (úgyhogy ezt talán nem kellene erőltetni, van ami megy Ram Charannak, ez nem, hagyja meg Hrithik Roshannak és Shah Rukh Khannak a dupla szereposztást), és súlytalan lányok (Kajal Agarwaltól többet vártam volna, a Singhamban például nagyon ott volt).
    A karakterszerepekről és töltelékekről meg már ne is beszéljünk, tényleg huszadrangúak voltak.
    Úgy éreztem a film nézése közben, mintha Ram Charan felült volna a buszra, és ugyanazokat a megállókat mutatta volna, amikhez már volt szerencsém, sehol egy meglepő újdonság. A Chiruthában odab*szott az alakításával, a Magadheerában meg bemutatta, hogy bármire képes, most meg csinált egy csaknem B-kategóriás mozit.
    Még szerencse, hogy elkeseredésemben belenéztem a Go Goa Gone-ban, és ott is ragadtam, mert fuldokoltam a röhögéstől hajnalban. Úgyhogy volt némi pozitívum is az iccakában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük