Pardes – Idegen földön (1997)

Ganga Indiában nőtt fel, de apja régóta Amerikában élő barátja fiának ígérte őt. A lány engedelmeskedik apja akaratának, de az idegen földre érve kénytelen megtapasztalni az idegen kultúra másfajta gondolkodását, amit indiai szíve sehogyan sem tud elfogadni. Szerencsére az igaz szerelem itt is utat tör magának.

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Subhash Ghai

  • Írta: Subhash Ghai

  • Szereplők: Shah Rukh Khan, Amrish Puri, Mahima Chaudhry, Apoorva Agnihotri, Alok Nath, Himani Shivpuri, Padmavati Rao, Madhuri Bhatia, Dina Pathak, Benu Kalsi, Smita Jaykar, Pavan Malhotra, Rakesh Thareja, Ajay Nagrath, Aditya Narayan

2 comments on “Pardes – Idegen földön (1997)

  1. Mahima Chaudhrynak és Apurva Agnihotrinak is ez a bemutatkozó filmje. Mahima egyetlen hátránya, hogy folyamatosan a fogsorát villogtatja valódi arcjáték helyett (azt hittem a végén az arcára fagy a mosoly), Apurva viszont tökéletes katasztrófa volt. Egyszerűen nem értem, hogy került bele ebbe a filmbe. Subhash Ghai ennél sokkal profibb.
    Még szerencse, hogy Shah Rukh Khan és Amrish Puri megmentették a saját szereplésükkel a filmet, különben már félúton kikapcsolom. De a többi mellékszereplő olyan befejezetlennek tűnt. Vagy pedig nagyon logikátlannak. Pl. Alok Nath karaktere: végtelenül szereti a lányát, megbízik benne, minden tekintetben egy hullámhosszon mozognak, mégis másnak hisz, amikor a lánya becsületéről van szó. (amúgy ez más filmben is előfordul, és ott sem értettem meg… egyszerűen nem fér a fejembe… sokéves kapcsolatok, barátságok mennek tönkre pillanatok alatt, mert másnak elhiszik a rosszat első szóra).
    Dehradun viszont gyönyörű város, és inkább azt néztem volna még órákig, mint Las Vegast, Los Angelest meg Hollywoodot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük