Players (2012)

A zseniális Charlie Mascarenhas (Abhishek Bachchan), és cinkosa Riya (Bipasha Basu) a legjobb tolvaj páros Indiában. Charlie barátját Rajot (Aftab Shivdasani) meggyilkolja az orosz maffia, a temetésen az özvegye átad egy CD-t Charlie-nak, amely fontos információkat tartalmaz egy arany szállítmányról, amelyet vasúton fognak majd szállítani Oroszországból Romániába. Charlie úgy dönt, hogy kirabolja a vonatot. A rablás kivitelezésében segítséget nyújt neki egy alvilági don, majd felbérelnek több bűnözőből álló csapatot köztük Spider-t (Neil Nitin Mukesh) a világklasszis hackert, a robbanóanyag szakértőt Bilal Bashir (Sikander Kher), valamint Ronnie-t (Bobby Deol) az illuzionistát.

Alternatív magyar cím: Játékosok 

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Abbas Alibhai Burmawalla, Mastan Alibhai Burmawalla

 • Írta: Sourabh Ratnu, Nikhat Bhatty

 • Szereplők: Luna Rioumina, Abhishek Bachchan, Bipasha Basu, Shweta Bhardwaj, Mustafa Burmawala, Bobby Deol, Sonam Kapoor, Vinod Khanna, Sikander Kher, Johnny Lever, Neil Nitin Mukesh, Vyacheslav Razbegaev, Aftab Shivdasani, Omi Vaidya, Richard Whiteside

2 comments on “Players (2012)

 1. Itt is nagyon örülök, mert az én példányomat úgy tudtam lejátszani, hogy a szünet után át kellett állítanom a feliratot 6 másodperccel (vicces, de egyben kínos is, de mivel benne van, nem külön, nem tudtam mit kezdeni a helyzettel, ahhoz viszont lusta voltam, hogy szerezzek egy jobb feliratot), úgyhogy rögvest leszedetem barinőmmel ezt is. Még egyszer nagyon köszi!!!
  A Players ugyanaz, mint a Game, vagy a Bluffmaster, csak nem átverős biznisz vonalon működik, hanem úgynevezett rablós (heist) film, de ami közös, hogy ezeknél a filmeknél egy valami nagyon fontos: a rendezőnek észnél kell lennie, nehogy elbaltázza a film vágásánál a logikai felvezetést. Hál Istennek itt nem ezt történt.
  Charlie Masceranhas (Abhishek Bachchan) hidegfejű tolvaj, aki gyerekkorától képezi magát, hogy a legjobb legyen, és van is kitől ellesnie a szakma minden fogását, hiszen a legnagyobb tolvaj Victor Braganza (Vinod Khanna szuper!!!) nevelte fel az árván maradt kisfiút. Kettőjük álma közös, ennek érdekében nem riadnak vissza minden idők legnagyobb rablásától sem, ahol egy száguldó, és szigorúan őrzött vonatról kell úgy leszedni a zsákmányt, hogy senki se vegye észre.
  Ütős kis csapatot hoznak össze Riya (Bipasha Basu), Ronnie (Bobby Deol, az első film, ahol ki vagyok békülve a játékával), Bilal (Sikander Kher) és Spider (Neil Nitin Mukesh) közreműködésével. A terv sikerül, a zsákmány az övék, aztán minden rosszul sül el (ahogy az ilyenkor lenni szokott).

  Az ilyen filmeknél mindig attól félek, hogy a jellemzően idióta bollywoodi logika kikezdi a cselekmény vonalvezetését, de hál istennek itt is ügyeltek arra, hogy ez ne történhessen meg. Csillagos ötös mindenkinek! Még Bipasha Bashunak is.
  Az egyik legjobb heist-filmek egyike, bár sosem fog belekerülni a sikerlistákba, de ez legyen az összeállítók baja, miért nem néznek bollywoodi filmeket?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük