Phir Hera Pheri (2006)

Babu Rao, Raju és Shyam, boldogan él, miután kikerültek a szegénységből. Mégis, a pénz hozza az örömöt és a gazdagságot, és vele együtt a kapzsiságot, hogy még több pénz legyen – és persze egy dont, aki nem ért a befektetéshez, mire Raju kezdeményez egy új játékot.

Alternatív magyar cím: Újabb ostobaság 

Első rész: Hera Pheri (2000)

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Neeraj Vora

  • Írta: Neeraj Vora

  • Szereplők: Akshay Kumar, Sunil Shetty, Paresh Rawal, Bipasha Basu, Rimi Sen, Johnny Lever, Manoj Joshi, Rajpal Yadav, Sharat Saxena, Suresh Menon, Rakesh Bedi, Dinesh Hingoo, Dinesh Lamba, Atul Parchure, Snehal Pandey

4 comments on “Phir Hera Pheri (2006)

  1. Erősen elfáradtam a film nézése közben, sétálgattam is, meg néha oda se figyeltem, mert már a legelején tudható volt, hogy cirka 20 perc alatt úgy megkeverik a cselekményt, hogy ember legyen a talpán aki követni tudja. Nekem nem sikerült, menet közben feladtam. A szokásos indiai vígjáték, amitől teljesen le lehet fáradni, kell hozzá hangulat, tisztára Marx-fivérek fílingje van az embernek. Persze csórtak más filmekből is, A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacsőt felismertem a legvégéről. A cirkuszi jelenetek némelyike tetszett, főleg a bűvészes rész. De összességében annyira fárasztó volt, hogy komolyan elgondolkodtam azon, hogy az előzményét, a Hera Pherit megnézzem-e, tudva, hogy silány a felirata.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük