Race Gurram (2014)

Ram (Shaam) és Lucky (Allu Arjun) már kiskoruk óta harcban álltak egymással. Felnőtt korukban is maradt ez a helyzet. Lucky öntörvényű életet él, Ram pedig kötelességtudó rendőr lett. Shiva Reddy egy garázda, aki politikusi pályára készül. Ram elhatározza, hogy ezt nem fogja engedni. Shiva Reddy bűncselekményeinek lajstromát épp készül elvinni, de testvére Lucky ellopja a kocsit, nem tudva, hogy Ram épp hová tartott. Közben három teherautó leszorítja az útról és a szakadékba zuhan.

Alternatív magyar cím: Versenyló

Megjegyzés: felirat a hindi (erősen megvágott) szinkron-változathoz készült

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Reddy Surender

  • Írta: Vakkantham Vamsi, Deepak Raj 

  • Szereplők: Shaam, Ali, Allu Arjun, Saloni Aswani, Brahmanandam, Shruti Haasan, Ravi Kishan, Srinivasa Rao Kota, Prakash Raj

3 comments on “Race Gurram (2014)

  1. Őszintén? Mérges vagyok. Nagyon mérges. Először is, a szinkron. Az hindi. Nem telugu. Allu Arjunt nézni, és valaki más hangját hallgatni (olyan nyelven, amit nem értek), ez különösen dühítő. Másodszor, a dalok. Egy kivételével az összes hiányzik. Az is csak azért maradt benne, mert leginkább angolul énekelnek. Ha ennyire a szívükön viselik a hindi nézőközönség érdekeit, akkor ügyelniük kellett volna arra, hogy némelyik dal szerves része a filmnek. A Sweety például elmeséli, hogyan változott meg a főhősnő viselkedése a főhős hatására. Kivágva ezt a filmből, egy borzasztóan faramuci helyzet állt elő, ahol mindenki értetlenül bámulta, hogy lehetséges, az egyik pillanatban még faarcú szociopata a lány, a következőben meg szendén mórikálja magát. A Cinema Choopistha Mava meg azért lenne fontos, mert egy nagyon jó viccfaktor, ráadásul ez volt a film sikerdala, hivatkoznak rá, például az Aagaduban is bejátszanak ebből egy részletet.
    Eme csonka film megnézése pedig elég volt ahhoz, hogy riasszam a feliratozók kordinátorát, aki szabadkozva elmesélte, a telugu verzió még mindig nem jelent meg DVD-n, azért sikerült ilyenre a film. Reméljük, hogy a probléma hamarosan orvoslásra kerül.
    Amúgy a film jó. Vicces, és teljesen Allu Arjunra van szabva. Teljes erőbedobással játssza el a lúzer figurát, egyértelműen ő a család fekete báránya, aztán persze a végén jól megment mindenkit.
    Ha valakinek ismerős a névválasztás, akkor nem véletlen. Allu Arjun Lakshman Prashadot alakítja, aki utálja a nevét, csak a Lucky megszólításra hallgat. Bátyja Ram Prashad pedig elkötelezett zsaru. És rettentően utálják egymást.
    Nos, kinek ismerős? Hát persze, hogy a Main Hoon Na vezérfonala, ahol SRK alakította Ram Prashadot, az elkötelezett katonát, aki kisöccsét akarja megvédeni, de Laskhman/Lucky (Zayed Khan) utálja a sosem látott bátyját. Ennyi a hasonlóság, semmi több 😀
    Kapunk a filmben egy Dabanggot is, Kill Bill Pandey (Bramhanandam) személyében, a legviccesebb karakterek egyike lett, a másik Prakash Raj, aki egészen idiotikus lett a túlzásba vitt jógától
    A bevezető ellenére ez egy jó film lett, nagyon tetszett, várom a vágatlan verziót, addig ezt elteszem magamnak.

  2. Jó film többször nézős.Allu Arjun hozta profi alakítását mint mindig.Nagyon szerethetően alakította a csibész szerepét . Atánca hihetetlen,magával ragadó. Egy szinten van Hrithik Roshannal a tánctudása.Imádom őt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük