R… Rajkumar (2013)

Romeo Rajkumart (Shahid Kapoor) senki sem ismeri, mikor megérkezik Dhartipur városába, amelyet két drogbáró ural. Shivraj Gurjar (Sonu Sood) és Manik Parmar (Ashish Vidyarthi) ősi ellenségek, mindkettőjüket a maffia nagyfőnök Ajit Taaka (Srihari) irányítja Hong Kong-ból. Rajkumar most Shivraj-nak dolgozik, majd megbízást kap, hogy ölje meg Parmart és az embereit. Éppen az ügyön dolgozik, amikor megpillantja a gyönyörű Chanda-t (Sonakshi Sinha), innentől kezdve az élete gyökeresen megváltozik, hiszen még nem tudja, hogy a lány nagybátyja a hírhedt Manik Parmar! Rajkumar kitartóan udvarol Chandának, és szerelme viszonzásra talál. Shivraj és Parmar kompromisszumot kötnek, Parmar felajánlja Chanda kezét Shivrajnak. Chanda védelmet kér Rajkumartól, aki megveri Shivraj embereit, és mindenki előtt kijelenti, hogy ő fogja feleségül venni Chandát, ezzel magára haragítva mindkét drogbárót.

Alternatív magyar cím: Rambo Rómeó 

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Prabhudheva

 • Írta: Prabhudheva

 • Szereplők: Shahid Kapoor, Sonakshi Sinha, Sonu Sood, Ashish Vidyarthi, Mukul Dev, Asrani, Ragini Dwivedi, Bharat Dabholkar, Pradeep Kabra, Charmy Kaur, Usha Nadkarni, Vijay Patkar, Achyut Potdar, Prabhudheva, Ashok Samarth

2 comments on “R… Rajkumar (2013)

 1. Ezután néztem meg az Ishq Vishk-et, úgyhogy kicsit leesett az állam. Elég nagy különbség van a 10 évvel ezelőtti, és a mostani Shahid Kapoor között. Amúgy szerintem borzalmas a szakálla, összevissza nő rajta, torzonborz, és a hajára is ráfért volna némi igazítás. Valahogy nem fekszik neki ez a borzas kinézet. Van olyan színész akinek kifejezetten jól áll, de szerintem maradjunk a borostánál.
  A sztorival semmi bajom se volt, adott két ellenlábas gengszter Shivraj Gurjar (Sonu Sood) és Manik Parmar (Ashish Vidyarthi) akik pokollá teszik egymás, és a falu életét az állandó csatározásukkal. De megérkezik a faluba Romeo Rajkumar (Shahid Kapoor) aki egy szempillantás alatt Shivraj javára dönti a mérleget, mert bár kicsi termete állandó tréfálkozások tárgya, ugyanakkor nagyon hamar kiderül, hogy egy Rambo bújik meg benne. Egyetlen problémája van a mi Rómeónknak, érkezése napján beleszeret az első lányba akit megpillant. Chanda (Sonakshi Sinha) nem adja könnyen magát, szerez néhány kemény pillanatot Rómeónak, és egyetlen hibája van: unokahúga Parmarnak.
  A bonyodalom ott kezdődik, amikor Parmar és Shivraj úgy döntenek, elássák a csatabárdot, és egyesítik a két családot Chanda révén.
  És akkor kitör a harmadik világháború….
  Az utolsó összecsapás nézésébe annyira elfáradtam, hogy magamban elátkoztam Prabhu Devát (akit amúgy imádok), hogy nem volt képes jobban megvágni. Már azt vártam, hogy mikor hal meg, és támad fel halottaiból harmadszor is a főhős. Az utolsó fél órát már egy kicsit túlzásnak tartottam én is.
  A zene szuper, a táncok még inkább.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük