Ramaiya Vastavaiya (2013)

Ramnak (Girish Kumar) kijut rendesen a jóból, amikor beleszeret a vidéki gazdálkodó húgába, Sonába (Shruti Haasan), és az égvilágon senki sem szurkol ennek a szerelemnek. Egyrészt ott van az anyja (Poonam Dhillon), aki pénzéhségében másra sem tud gondolni, minthogy a fia egy paraszt húgát szereti, aztán a milliomos Jayprakash (Nasser), aki a lányának nézte ki Ramot, aztán Sona titkos imádója, a falu leggazdagabb emberének a fia, és persze Sona bátyja Raghuveer (Sonu Sood) is rossz szemmel nézi a kapcsolatukat, egyáltalán nem örül ennek a fordulatnak. Ennyi ellenségeskedés között fel is kell kötnie a gatyáját az elkényeztetett milliomoscsemetének, ha azt akarja, hogy megnyerje a fogadást a báty ellenében, és egy év alatt több gabonát termesszen a kölcsön kapott földön, mint a tesó.

Alternatív magyar cím: Lazán a tanyán 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Prabhudheva

  • Írta: Shiraz Ahmed, Veeru Potla

  • Szereplők: Shruti Haasan, Girish Taurani, Randhir Kapoor, Sonu Sood, Vinod Khanna, Poonam Dhillon, Satish Shah, Govind Namdeo, Zakir Hussain, Nasser, Anchal Singh

2 comments on “Ramaiya Vastavaiya (2013)

  1. Már csak azért is kíváncsi voltam a filmre, mert Prabhu Deva rendezte, és ezúttal nem akciófilm. (Wanted, Rowdy Rathore és R… Rajkumar fűződik még a nevéhez hindi nyelvterületen). Rendezett már romantikus komédiát, de azt telugu nyelven. Méghozzá ennek az elődfilmjét, a Nuvvostanante Nenoddantanát. (Már a Wanted is az általa rendezett telugu Pokkiri után készült). Mindkét film alapja egyrészt a Maine Pyar Kiya, másrészt a Pyaar Kiya To Darna Kya (ott Salman Khan játszotta a tanyára keveredett főhőst).
    Biztosra ment, a Nuvvostanante Nenoddantana siker volt, de azért vállalt némi rizikót is. Mindkét főszereplő ebben a filmben debütált, méghozzá nem is rosszul. Shruti Haasan (Sona) persze biztosan nem ismeretlen, hiszen láthattuk már a Anaganaga O Dheeruduban is, de ez az első hindi filmje. Girish Kumar (Ram) viszont abszolút kezdő, neki tényleg ez az első filmje, de nagyszerűen megoldotta. Le a kalappal. Friss, üde, fiatalos, és ha kell, akkor nagyon eltökélt. Azok a jelenetek, amikor beletanul a gazdálkodásba, erősen emlékeztetnek engem a Kaszakő (Son in Law) 1993-as Pauly Shore filmre 🙂
    A zenék szuperek köszönhetően Sachin – Jigar duónak, és persze feltűnik egy tánc erejéig maga a rendező Prabhu Deva is (mert eddig egy filmjében sem hagyta ki a lehetőséget, hogy ne ropjon egy jó kis desi-talpalávalót!)
    Jó szórakozást hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük