Suhaag (1994)

Egy kollégiumi igaz barátság története, amely kiállja az idők próbáját, bár olyan események történnek a fiúkkal, amelyek igazán könnyen egymás ellenségeivé tehetnék őket.

Alternatív magyar cím: Férj

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Sandesh Kohli

 • Írta: Honey Irani, Tanveer Khan

 • Szereplők: Ajay Devgn, Akshay Kumar, Karisma Kapoor, Nagma, Aruna Irani, Dalip Tahil, Tiku Talsania, Romesh Sharma, Adi Irani, Suresh Oberoi, Gufi Paintal, Jack Gaud, Brij Gopal, Suresh Bhagwat, Ghanshyam Rohera

2 comments on “Suhaag (1994)

 1. Elég fura volt látni Akshay Kumart egy szál fecskében, bár azt meg kell hagyni, nincs mit szégyellnie, nagyon jó teste volt (van még ma is). Meg a javíthatatlan nőcsábász szerepe is jól áll neki, egészen jól adta a figurát.
  A két fiú barátsága elképesztő volt. Olyan vicceket engedtek meg maguknak a másikkal szemben, ami első ránézésre öriharit okozna, ők meg másnap, mintha mi sem történt volna, a legteljesebb egyetértésben bandukoltak egymás mellett. Pedig előfordult, hogy egyikük kórházban kötött ki a másik durva tréfája miatt. Ha túlozni kell, akkor erre Bollywood a legmegfelelőbb helyszín! Azt azonban elismerem, hogy nem véletlenül mutatták be így a barátságukat, különben nem állta volna ki azt a próbát, ami elé állította őket a véres igazság.
  És végre egyszer láttam Ajay Devgnt táncolni! Hát, mit mondjak, tényleg nem nagyon tud, úgyhogy jó, hogy felhagyott vele.
  A két lány viszont semmit sem tett hozzá, sem Nagma, sem Karishma Kapoor, utóbbin csodálkozom is, mert nagyon jó színésznőnek tartom.
  Tiku Talsania szerepe szerint egy sikertelen újság főszerkesztője, és nem mellesleg Karishma Kapoor apja, eddigi legjobb alakítását láttam tőle.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük