Solo (2011)

Gautham (Nara Rohith) nem tudja hol született, és mikor. Árva, aki úgy nőtt fel, hogy minden vágya egy nagycsalád. Nagycsaládos képek díszítik szobája falát, és a házasságközvetítőnek is egyetlen paramétert ad: a jövendőbelijének nagy családja legyen. Aztán meglátja Vaishnavit (Nisha Agarwal), és isteni szerencséjére a lánynak nagy családja van. Ettől kezdve Gautham mindent megtesz, hogy a lány beleszeressen, de persze nem jól áll a dologhoz. Viszont, amint nem pedálozik, csak önmagát adja, a lány meglátja benne mindazt, amiért érdemes szeretni. Apjának (Prakash Raj) viszont egyáltalán nem tetszik, ami a fülébe jut, és kiveszi az orvosi egyetemről, hazaviszi és rögtön a házasságát kezdi intézni. Közben felteszi a kérdést Gauthamnak: ha feleségül veszi a lányát, hova viszi? Árvát akar belőle is csinálni? Mert ez a család halott lesz a számára.

Alternatív magyar cím: Szóló

 megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Parasuram

  • Írta: Parasuram

  • Szereplők: Nara Rohith, Nisha Agarwal, Prakash Raj, Jayasudha, Sayaji Shinde, Srinivasa Reddy, Rao Ramesh, Ali, M.S. Narayana, Ravi Prakash, Fish Venkat, Mumait Khan, Pavithra Lokesh, Ranganath

2 comments on “Solo (2011)

  1. Két ismeretlen színész, és Prakash Raj. Utóbbi ezúttal nem gonosz szerepben (szokott ilyen is lenni, pl Bommarillu).
    A fenti szinopszis tovább bonyolítandó: a Londonból jött jövendőbeli örömapának fenntartásai vannak, kiköti, hogy az esküvőn jelen kell, hogy legyen Gautham, mert nem szeretne problémákat a fia házasságában. Bizarr ötlet, és Gautham mégis belemegy. Számára a lány boldogsága az első, úgyhogy a film második fele leginkább megaláztatásokból, és példabeszédekből áll.
    A két fiatal nagyon jól játszott, főleg Nara Rohith, életemben nem sajnáltam még senkit így, mint őt, ebben a csapdahelyzetben vergődve. Nisha Agarwal láttán meg folyton déjá vu érzésem volt, annyira hasonlít a nővérére.
    Szép film volt, kár, hogy az utolsó egy percben köddé vált a hang.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük