Shamitabh (2015)

Danush tehetséges, de némasággal megvert színész, aki képtelen kitörni kis faluja árnyékából. Amitabhnak hiába van szuggesztív, erőteljes hangja, ha megjelenése kiábrándítja rajongóit. Viszont ha összefognak, együttműködésük sajátos egyvelege olyan vihart kavar a filmiparban, mely felemelkedésüket, és dicsőségüket hozza el. E sajátos szimbiózisnak egyetlen ellensége van, a két férfi mérhetetlen egója, mely bukásukat okozhatja.

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: R. Balki
  • Írta: R. Balki
  • Szereplők: Amitabh Bachchan, Dhanush, Akshara Haasan, Abhinaya, Pete Meads, Rukmini Vijayakumar, Shubham, Pratik, Sonamani, Rajeev, Ajay Jadhav, Asif Ali Beg, Ivan Rodrigues, Uday Tikekar, Pradeep Kuckreja

2 comments on “Shamitabh (2015)

  1. Két színészóriás, Big B, és a délvidék legfelkapottabb ifjú sztárja, Danush. Kettősük olyan mixet hozott létre ebben a filmben, ami mindenképpen dicséretet érdemel. És nagyobb sztárparádé volt benne, mint a Luck by Chance-ben, másodpercekre jelentek meg nagy nevek, főleg rendezők, producerek. Akshara Haasan (Shruti Haasan húga) pedig egy új arc, akinek érdemes megjegyezni a nevét, méltó társa volt a két nagy névnek, nem hagyta magát megfélemlíteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük