The Amazing Spider-Man – A csodálatos Pókember (2012)

Peter Parker gyerekkorában veszítette el a szüleit, a nagyszülei nevelték fel. A magányos tini szeretné megtalálni önmagát, és szeretné elnyerni Gwen barátságát. Amikor Peter megtalálja apja régi aktatáskáját, különös titokra bukkan benne. Nyomozni kezd, és a szálak apja egykori üzlettársához vezetnek. A tudós különleges gyíkkivonattal kezeli magát, ám szörnyszülötté válik. Peter nem tehet mást, használni kezdi különleges képességeit, hogy Pókemberként legyőzze. Steve Ditko és Stan Lee képregénye nyomán.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=jKeTl2c4BH0[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Marc Webb

  • Írta: James Vanderbilt, Alvin Sargent

  • Szereplők: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Martin Sheen, Sally Field, Irrfan Khan, Campbell Scott, Embeth Davidtz, Chris Zylka, Max Charles, C. Thomas Howell, Jake Keiffer, Kari Coleman, Michael Barra

2 comments on “The Amazing Spider-Man – A csodálatos Pókember (2012)

  1. Függetlenül attól, hogy Marvel-rajongó vagyok, nézem a S.H.I.E.L.D. és az Agent Carter sorozatot, az összes Vasember, Thor, Amerika kapitány és Bosszúállók filmet kívülről fújom, a Pókember-féle hősök nekem nem jönnek be. Imádom Tobey Maguire-t, de nem tudott meghatni Pókemberként, és bár megnéztem ezt a filmváltozatot, de Andrew Garfield se tudott levenni a lábamról. Az egész film alatt végig tudtam, hogy mi fog történni, a Pókember-mítosz valahogy ugyanaz, mint a trójaiak esete a görögök ajándékával. Ők nem tudják, de mi igen, hogy mit rejt a faló. Itt is ilyen érzésem volt, Peter Parker idétlen kamaszként besurran a tudományos intézetbe, ő nem tudja, de mi igen, hogy nemsokára megcsípi egy radioaktív pók. Bevallom nőiesen, végiguntam a filmet, és még Irrfan Khan jelenetei sem mentették meg. Emma Stone meg egy nagy csalódás volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük