Tevar (2015)

Pintoo (Arjun Kapoor) egy fiatal Kabbadi játékos, aki Mathurába megy, hogy részt vegyen egy meccsen. Mathurában a sors úgy hozza,  hogy megmenti Radhikát (Sonakshi Sinha) egy veszélyes bűnözőtől, Gajendar Singh-től (Manoj Bajpayee), aki szerelmes Radhikába, és feleségül akarja venni annak tiltakozása ellenére. Pintoo megpróbálja megvigasztalni Radhikát, mivel Gajendar Singh megölte a bátyját, és segít segít elmenekülni. Magával viszi a házába Agra városába, majd a húga Pinky segítségével elrejti a szobájában…

Alternatív magyar cím: Modor 

Telugu változat: Okkadu (2003)

Tamil változat: Gilli (2004)

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Amit Sharma

 • Írta: Gunasekhar, Shantanu Srivastava

 • Szereplők: Arjun Kapoor, Sonakshi Sinha, Manoj Bajpayee, Deepti Naval, Raj Babbar, Subrat Dutta, Gunjan Malhotra, Rajesh Sharma

3 comments on “Tevar (2015)

 1. Rettentően kíváncsi voltam erre a filmre, mert Mahesh Babu 2003-as Okkadu című filmjének hindi változata, és mélységesen csalódtam. Nem tudom mit vártam, de nem ezt. Ha nem láttam volna az Okkadut, akkor is hiányérzetem lenne, de így még inkább az van. A sztori velejét teljesen megnyesték, ettől se füle, se farka nem lett a történetnek. Semmi nem derül ki a főszereplőkről, nincs vezérmotívum, ami alapján hihető lenne, hogy a főhős miért megy bele ebbe az egészbe.
  Nem a színészekkel van bajom, ők nagyszerűen teljesítettek, hanem a rendezéssel, mert 10 percenként kapunk egy akciójelenetet, aminek semmi értelme. A kabbadi-játékot elintézik az első negyed órában, aztán többet nem is hallunk felőle, azokat a töltelékjeleneteket, amiben a főszereplő kijárja, hogy a megmentésre szoruló hősnő eljusson Amerikába, teljes egészében kihagyták. Aki nem látta az Okkadut, az lehet, hogy nem is érti, hogy mi folyik a film alatt.
  Arjun Kapoor és Sonakshi Sinha között ott van a vonzódás, de Arjun félszívvel vesz részt a filmben, Sonakshi meg egyedül kevés ehhez. A teljes film alatt egyedül az ő játékával voltam maradéktalanul elégedett. És ezúttal Manoj Bajpayee is csalódást okozott, pedig a zakkant főgonosz szerepe nem okozhatna problémát neki, gyanítom, hogy a színészvezetés lehet a ludas benne. Nagyon nem tetszett az egész film összhatása, tényleg csalódás volt.
  Vagy túl nagyok voltak az elvárásaim. Egy példa: Agrában játszódik a sztori Hyderabad helyett, és ott a ziccer, kihagyják! (Agrában van a Taj Mahal.) Az Okkaduban Mahesh a város leghíresebb épületében a Charminarban rejti el Bhoomika Chawlát, úgyhogy feltételeztem, itt majd Arjun a Taj Mahalban bújtatja el Sonakshit. Hát nem! Én meg dühöngtem! Van még több is, de inkább nem sorolom.
  Persze senki se vegye komolyan a mérgemet, nyugodtan nézzétek meg, én csak úgy kiadtam magamból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük