Tere Naal Love Ho Gaya (2012)

Mini (Genelia Deshmukh) egy fiatal lány, aki az apja Bhatti (Tinnu Anand) pénzén él jólétben. Utálja az elrendezett házasságot, azonban az apja kényszeríti, hogy feleségül menjen Sunnyhoz (Kartar Cheema), egy gazdag családból származó fiatalemberhez, aki csak Mini zöld kártyájához szeretne hozzájutni. Viren (Riteish Deshmukh) keményen dolgozik, és arról álmodozik, hogy egyszer saját flottája lesz. Jelenleg riksa vezetőként dolgozik Bhattinak, és ami kis pénzt megtakarít, azt az ülése alá dugja a riksában. Bhatti egy napon eladja a riksáit, mivel modernebb autókat szeretne venni, így Virennek az összes spórolt pénze elveszik. Viren a bánatát alkoholba fojtja, és részeg kábulatában Bhatti házához megy, hogy visszakövetelje a pénzét, miközben Mini és Sunny eljegyzési partiját ünneplik. Veszekedés támad, majd Viren kezébe pisztoly kerül, megfenyegeti Bhattit, hogy háromig számol, ha addig sem kapja meg a pénzét lelövi, de mivel részeg, elvéti a lövést, így Mini kihasználja az alkalmat, és úgy tesz mintha Viren elrabolná őt.

Alternatív magyar cím: Szerelmes vagyok beléd 

 megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Mandeep Kumar

 • Írta: Abhijeet Sandhu

 • Szereplők: Riteish Deshmukh, Genelia D’Souza, Om Puri, Tinnu Anand, Diljit Dosanjh, Smita Jaykar, Veena Malik, Chitrashi Rawat

2 comments on “Tere Naal Love Ho Gaya (2012)

 1. Riteish Deshmukh és Genelia D’Souza (most már Genelia Deshmukh) nem véletlenül passzolnak ennyire össze. A debütáló filmjük (Tujhe Meri Kasam 2003) forgatásán összejöttek (amit végig tagadtak), és össze is házasodtak (kilenc évvel később). Genelia vissza is vonult, már nem forgat.
  Alapvetően a film egyetlen viccfaktorral dolgozik, de azzal nagyon. Mini (Genelia D’Souza) mindenáron pénzhez akar jutni, de persze a fater nagyon ül rajta, ezért elraboltatja magát a végtelenül becsületes, és összekuporgatott pénzecskéjétől éppen megfosztott taxisofőrrel Virennel (Riteish Deshmukh). Már eleve az emberrablás csiki-csuki helyzeteket teremt, Viren rettenetesen vonakodik látszat-embert-rabolni, Mini meg amúgy is határozott, erőszakos, és rengeteg gógyival rendelkezik, úgyhogy teljesen elnyomja szegény fiút.
  Aztán tényleg elrabolják őket (ezúttal mindkettőjüket), és a környék rettegett fő-fő banditájának házába viszik. Chowdhary (Om Puri, életemben nem nevettem rajta ennyit, még az Action Replayy-ben sem volt ennyire vicces) arról híres, hogy megélhetését teljes egészében emberrablások váltságdíjából fedezi. A család generációk óta ezt a “munkát” űzi, csak van egy kis gond a vérvonallal. Egyetlen örököse Chotu nem hajlandó folytatni ezt a szép és nemes hagyományt. Chotu megszökött, és becsületes emberként fillérekért dolgozik. Taxisofőrként. Chotu ugyanis nem más, mint Viren.
  A papa elrabolta, hogy rávegye, vegye át az örökségét. Kis idő múlva kiderül, hogy bár Chotu nem hajlandó erre, jövendőbeli menye annál inkább. Nagyon érti a csíziót, sőt, elkezdi modernizálni az emberrablás folyamatát.

  Én nagyon jól szórakoztam, az egész család úgy elvarázsolt, ahogy van!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük